fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Èxit en la celebració de les festes de Sant Miquel a Vilafamés

Èxit en la celebració de les festes de Sant Miquel a Vilafamés

Vilafamés ha celebrat les festes de Sant Miquel de les Veremes durant el cap de setmana amb una variada programació que s’amplia a este dijous 29 de setembre.

Les festes estan organitzades per Amics de l’Ermita de Sant Miquel amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vilafamés i el patrocini de nombroses entitats i comerços del municipi.

La programació es va iniciar el divendres dia 23 amb l’exposició del concurs fotogràfic “Paratge al descobert” amb instantànies del paratge de Sant Miquel, una mostra que ha estat oberta al públic durant el dissabte i el diumenge. El mateix divendres es va celebrar un sopar de “pa i porta” al pavelló, ja que el temps va aconsellar traslladar l’esdeveniment a un recinte cobert. Els bombos i tambors van actuar també a l’interior del recinte. A més, els assistents van poder jugar al bingo i gaudir de l’actuació del duo ” Armonia”.

Dissabte a la vesprada va tenir lloc una marxa pels voltants de l’ermita, un concurs de guinyot i un sopar popular, a més del ball nocturn.

El diumenge dia 25 després del dinar amb sardines de bota, ous fregits i tomates, la degustació gastronòmica va continuar al migdia amb la paella monumental, que va comptar amb una massiva assistència de veïns i veïnes. A la vesprada es va celebrar la missa en honor al patró i la clausura de les festes a càrrec dels bombos i tambors.

Associació De Pensionistes

A més dels actes del primer cap de setmana, l’Associació de Pensionistes i Jubilats “Sant Miquel” ha organitzat diverses activitats durant el dijous 29 de setembre. Després de la missa se celebrarà un dinar popular de socis i a la vesprada es representarà l’obra teatral “Mamaaaaaà!!!” escrita per Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez i interpretada per Amics del Teatre de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.