fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Falla la Merc猫 i Quarta Calatrava guanyadores del ninot indultat i del ninot indultat infantil.

Falla la Merc猫 i Quarta Calatrava guanyadores del ninot indultat i del ninot indultat infantil.

Els premis es van lliurar a la casa de la cultura davant tot el m贸n fester.

A menys de 20 dies per a les festes de sant josep, els borrianencs treballen sense parar per a acabar les falles i poder gaudir de les festes i la polvora. Els primers monuments fallers es presenten a l’exposici贸 del ninot i es revetlla el gran secret.

Ahir de vesprada festers i ve茂ns de Borriana es van reunir a la casa de la cultura en tal de lliurar els premis als guanyadors del concurs del ninot indultat i el ninot indultat infantil. Aquests personatges guanyadors per la seua bellesa i pel seu enginy se salvaran de les flames del pr貌xim 19 de mar莽 un any m茅s. Els presidents de falla portaven els seus ninots davant l’expectaci贸 del jurat. Quan les dinou falles havien deixat els seus ninots i nom茅s quedava esperar la decisi贸 del jurat.

Ahir a les 19.30 les Reines Laura Conde i Marina Monferrer, acompanyades de la presidenta de la Junta Local Fallera i Regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer amb part de l’equip de govern van anar a la casa per tal de procedir a la inauguraci贸 de l’exposici贸 del ninot 2016. Van ser les Reines Falleres les que van anunciar quins havien sigut els ninots indultats seleccionats. Marina va donar-li l’alegria als membres de la comissi贸 de Quarta Calatrava, que van portar-se el guard贸 infantil. Un nninot d’una fallereta en un butac贸 mentre conta un conte mentre Peter Pan juga al voltant de la fallera.

Ha sigut Laura Conde qui va omplir d’emoci贸 als membres de la falla La Merc猫, amb una figura molt cridanera inspirada al circ. Un arlequ铆 rosat jugant amb una marioneta.

Tots els ve茂ns podran gaudir dels millors ninots de cada comissi贸 fallera fins que llu茂squen amb la resta del monument als carrers de Borriana durant la setmana gran de falles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.