fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Festes activa un sistema de cita pr猫via per a la devoluci贸 de la reserva de cadires de Magdalena 2020

Festes activa un sistema de cita pr猫via per a la devoluci贸 de la reserva de cadires de Magdalena 2020

Les persones interessades podran sol路licitar la cita a partir de dem脿 i fins al 27 de juliol a trav茅s del tel猫fon 964 232658.

El Patronat Municipal de Festes posa en marxa a partir de dem脿, dia 22 de juliol, un sistema de cita pr猫via per a sol路licitar la devoluci贸 del pagament de la reserva de les cadires adquirides per a les desfilades de les festes de la Magdalena 2020. L’Ajuntament, a trav茅s del Patronat, col路labora aix铆 amb l’adjudicat脿ria d’este servei en l’organitzaci贸 d’un sistema segur per a les devolucions.

Les persones interessades en el retorn del preu de les cadires hauran de comunicar-lo a trav茅s de correu electr貌nic a patronatdefestes@castello.es per a rebre un impr茅s que hauran d’emplenar per duplicat i presentar en les depend猫ncies del Patronat Municipal de Festes, situades en la primera planta del Palau de la Festa, en el dia i hora indicada.

Per a evitar cues, hauran de sol路licitar a partir de dem脿 (i fins al 27 de juliol) la cita pr猫via per a acudir a presentar la documentaci贸 requerida. El tel猫fon per a demanar la cita 茅s el 964 232658. Des del Patronat Municipal de Festes es facilitar脿 un dia i hora per a la presentaci贸 de la documentaci贸 que tindr脿 lloc els dies 28, 29, 30 i 31 de juliol.

A la cita pr猫via 煤nicament podr脿 accedir una persona per cada tr脿mit, excepte cas de necessitat, i s’haur脿 de respectar totes les mesures de seguretat i prevenci贸 davant la covid-19.
La documentaci贸 que s’haur脿 d’aportar 茅s l’impr茅s facilitat pr猫viament per mail i emplenat per duplicat, tiquets de les localitats adquirides (amb c貌pia per al duplicat) i el document acreditatiu de la titularitat del compte en la qual es desitja que es realitze la devoluci贸. Les persones interessades hauran d’acudir amb esta documentaci贸 al Palau de la Festa en el dia i hora indicat on el personal de l’empresa venedora procedir脿 a la tramitaci贸 i posterior devoluci贸.

Aquelles persones que no disposen de correu electr貌nic poden acudir al Palau de la Festa a recollir l’impr茅s en horari de 9.00 a 14.00 hores, o podran descarregar-ho a partir de dem脿 a trav茅s de la p脿gina web municipal www.castello.es, en la secci贸 de Festes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.