fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Festes agrupa el repartiment de llibrets, cintes i polseres de Magdalena per a facilitar la tasca

Festes agrupa el repartiment de llibrets, cintes i polseres de Magdalena per a facilitar la tasca

Patronat i Junta editen 55.000 programes amb els actes oficials i incrementen fins a 60.000 el nombre de polseres

El Patronat Municipal de Festes i la Junta de Festes han decidit agrupar el repartiment de llibrets, cintes i polseres de la Magdalena, i tamb茅 vales de rotllo i postals, amb l’objectiu d’evitar que les persones interessades hagen de fer dues cues, com havia passat fins ara amb el repartiment de llibrets, cintes i vals de rotllo d’una banda i les polseres per un altre.

El repartiment del llibret, cintes i polseres comen莽ar脿 el dimarts que ve a les 17.00 en la pla莽a Major i continuar脿 dimecres i dijous en el mateix empla莽ament en horari de 17.00 a 20.00. Com 茅s tradicional, el programa anir脿 acompanyat de la cinta verda. A m茅s, enguany tornaran a repartir-se programes de les festes de la Magdalena en les tinences d’Alcaldia el dimecres i el dijous de 10.30 a 13.00 hores. En tots dos casos, el repartiment 茅s possible gr脿cies als voluntaris de diferents associacions ciutadanes, gaiates i ens vinculats.

D’aquesta manera, es pret茅n que solament calga fer una cua per a aconseguir tres dels s铆mbols m茅s significatius de les festes, com s贸n el llibret, la cinta verda i la polsera, a m茅s de facilitar que arriben a tots els districtes de la ciutat amb dos matins de repartiment en les tinences. Cada persona podr脿 arreplegar un m脿xim de dues unitats de cadascun dels elements que es reparteixen fins a esgotar exist猫ncies.

El Patronat Municipal de Festes i la Junta de Festes han editat 55.000 exemplars del llibret, els mateixos que l’any passat, mentre que ha augmentat el nombre de polseres fins a les 60.000, de les quals 1.000 ja s’han repartit en Fitur per a promocionar les festes de la Magdalena. Cal recordar que el disseny de la polsera oficial de la Magdalena es tria per concurs. El jurat va optar pel disseny presentat per M贸nica Toledo Llorens entre un total de 128 propostes presentades. L’autora, de fam铆lia molt vinculada al m贸n de la festa, ha sigut padrina de la Gaiata 7 Cor de la Ciutat i dama de la ciutat.

La proposta guanyadora incorpora elements caracter铆stics de les festes fundacionals i de la cultura castellonera en un disseny modern on preval el color verd i la bandera de Castell贸. La polsera porta per lema Magdalena festa plena i incorpora elements com l’ermita de la Magdalena, les canyes, el rotllo, una gaiata i quatre figures vestides amb els vestits t铆pics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.