fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Floristeria Pètals i Joieria Sole es fan amb els primers premis en el Concurs d’Aparadors de Falles de Borriana

Floristeria Pètals i Joieria Sole es fan amb els primers premis en el Concurs d’Aparadors de Falles de Borriana

Les Reines Falleres, Judit Pesudo i Ana Giménez, continuen amb la seua frenètica agenda i després de prendre part de la Missa de Falles celebrada en l’Església de les Carmelites, han continuat acompanyant a l’Alcaldessa, Maria Josep Safont, i la presidenta de Junta Local de Festes, Lluïsa Monferrer, en el recorregut que els ha portat a lliurar les banderoles acreditatives del Concurs d’Aparadors de Falles.

Al seu costat, la regidora de Comerç, Maria Romero, també ha volgut estar present en el lliurament de banderoles que ha confirmat a Pètals, situada al carrer Cor de Jesús, com la gran dominadora del concurs, ja que per sisè any consecutiu s’ha fet amb el màxim guardó en la categoria d’Aparadors Grans, i per tant rebrà el premi 250 euros. Durant tot el recorregut fins a arribar a la Floristeria Pètals, tant les Dames de la Ciutat, com les Corts d’Honor Major i Infantil han acompanyat a la comitiva.

En la categoria d’Aparadors Xicotets, ha sigut la Joieria Sole, en l’Avinguda València, qui també ha rebut la visita d’autoritats i Reines Falleres per a rebre el primer premi. En segona posició, en el carrer Sant Vicent, Nuvina també ha rebut la seua banderola i el premi de 125 euros pel segon lloc aconseguit

Leave a Reply

Your email address will not be published.