fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Gandia rep la major subvenci贸 per a la promoci贸 del valenci脿 de la seua hist貌ria

Gandia rep la major subvenci贸 per a la promoci贸 del valenci脿 de la seua hist貌ria

La Conselleria d’Educaci贸 reconeix el comprom铆s de l’Ajuntament amb l’impuls de la normalitzaci贸 de l’煤s de la nostra llengua i li atorga una subvenci贸 de 38.000 euros per a diferents programes transversals.

El regidor Delegat de Promoci贸 ling眉铆stica, Nahuel Gonz谩lez, acompanyat de la t猫cnica responsable de l’Ag猫ncia AVIVA Gandia, l’oficina municipal de promoci贸 del valenci脿, Imma Canet, han anunciat este mat铆 que la Conselleria d’Educaci贸, mitjan莽ant la Direcci贸 general de Pol铆tica ling眉铆stica i Gesti贸 del multiling眉isme, ha atorgat a Gandia 37.908 鈧, duplicant l’ajuda de l’any anterior i convertint-la en la major subvenci贸 per a la promoci贸 i normalitzaci贸 de l’煤s de la nostra llengua de la seua hist貌ria. Una l铆nia d’ajudes, a la qual la nostra ciutat s’ha acollit des de 1993 de forma ininterrompuda.
La Conselleria d’Educaci贸 reconeix, d’esta manera, el treball que, de forma transversal, realitza l’Ajuntament de Gandia a trav茅s de diferents programes o l铆nies d’acci贸, tant a nivell intern com extern.

Aix铆, en primer lloc, per a les retolacions i senyalitzacions interiors d’edificis p煤blics i cartells fixos informatius de durada temporal.

Per als cursos de formaci贸 i preparaci贸 de l’obtenci贸 dels certificats de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valenci脿 B1, C1 i C2, tant a la ciutadania en general des de la Universitat Popular de Gandia, com al funcionariat de l’Ajuntament.

Activitats culturals, com ara la Fira del Llibre; Teatre en valenci脿 (Teatre Serrano, Art Dispers, Ligorio Ferrer…); Setmana Liter脿ria; Cinema en valenci脿 (Cine Pot i cicle Cinema en valenci脿); M煤sica en valenci脿 (concert dels grups Sis Veus, Scorcia)…

Leave a Reply

Your email address will not be published.