fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Gran participaci贸 dels castellonencs en les activitats de la Diputaci贸 durant les festes de Nadal

Gran participaci贸 dels castellonencs en les activitats de la Diputaci贸 durant les festes de Nadal

El Govern Provincial ha contribu茂t a l’activitat de Castell贸 amb cinc concerts, tres espectacles familiars i exposicions.

Un total de 3.391 castellonencs han participat en la quinzena d’activitats culturals que ha programat la Diputaci贸 durant aquestes festes nadalenques, tant en la capital de la Plana, com en altres tres municipis (Sant Mateu, Viver i Moncofa) on ha comen莽at el Circuit de Titelles ‘Titellavolta’. Quant a la ciutat de Castell贸, el Govern Provincial ha contribu茂t a l’activitat cultural amb cinc concerts, tres espectacles familiars i tres exposicions que han atret 1.700 persones.

El diputat de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “l’acolliment del p煤blic ha sigut molt bona. Hem comptat amb una gran participaci贸 de xicotets i majors, i el Centre Cultural Provincial de les Aules s’ha omplert d’activitat i de castellonenques durant aquestes dates tan entranyables. La dinamitzaci贸 cultural de la ciutat de Castell贸 i dels pobles on s’ha desenvolupat ja Titellavolta ha sigut una realitat durant aquestes festes, i anem a continuar fent d’aqueixa dinamitzaci贸 cultural un actiu per a tots els nostres municipis durant tot l’any”.

Titellavolta, el circuit de titelles, ha consistit en una exposici贸 de titelles, un taller de construcci贸 i maneig de titelles. En els tres pobles que s’ha desenvolupat aquests dies ha comptat amb una participaci贸 de 1.687 persones. Durant enguany i, en dates per concretar, el circuit passar脿 per les localitats de Llucena, Vilafam茅s, Cabanes, Sant Joan de Mor贸 i Alcal脿 de Xivert.

El diputat ha recordat que “per cinqu茅 m茅s consecutiu, el Centre Cultural les Aules participa en el calendari cultural de la capital oferint una programaci贸 que s’estructura sota la denominaci贸 d’Espai Cultural Obert. Aix铆, des del mes de setembre, s’han anat desenvolupant accions culturals entorn de la m煤sica, el teatre, els jocs i les exposicions i per a aquest mes, sense oblidar aqueixa l铆nia cultural, s’han preparat altres activitats noves, amb l’objectiu que atraguen un nombr贸s p煤blic a aquest centre cultural de la Diputaci贸”.

Rica programaci贸 per al mes de gener
La Diputaci贸 ha programat un complet calendari d’activitats culturals en Les Aules durant aquest primer mes de l’any. Aix铆, Improplana Cicle de Teatre d’Improvisaci贸 茅s la primera de les campanyes. Es tracta d’una forma de teatre que es presenta com un producte acabat, en el qual els actors i el p煤blic van descobrint la trama de la hist貌ria a mesura que va cobrant vida en l’escenari. Improplana 茅s l’agrupaci贸 que desenvolupa aquesta t猫cnica en Castell贸 i realitzar脿, durant el mes de gener, en l’Espai Cultural Obert, un cicle que consisteix en dos espectacles, un match d’improvisaci贸 i una master class per a divulgar aquesta disciplina teatral.

A m茅s de teatre, els castellonencs podran gaudir aquest mes de gener de quatre concerts que, sota la denominaci贸 de ‘M煤sica Nostra’, els diumenges 10, 17, 24 i 31 de gener comprovaran la creativitat de sengles grups que ofereixen la seua m煤sica en valenci脿. En primer lloc ser脿 Tom脿s de los Santos i els seg眉ents diumenges estaran Gener, Andreu Valor i Novembre El猫ctric

A m茅s d’aquest divers cartell d’activitat, els castellonencs podran gaudir aquest mes de dues noves exposicions de pintura. La primera, de pintura i escultura, amb el provocatiu t铆tol de ‘Per la cara’ de la m脿 de Conxa Llombart, romandr脿 exposada fins al dia 23 de gener. I la seg眉ent, de t猫cnica singular que treballa Jos茅 Antonio Antol铆 amb el t铆tol ‘L’art de pintar amb foc’, podr脿 contemplar-se a partir del 26 de gener.

La p脿gina web de la Diputaci贸 inclou informaci贸 de totes aquestes activitats a trav茅s de l’agenda provincial, aix铆 com s’anir脿 informant tamb茅 a trav茅s de les xarxes socials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.