fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Graziella Moreno, Guardó Lletres del Mediterrani de novel·la negra, obrirà el cicle Benicàssim Negre aquest dissabte 17

Graziella Moreno, Guardó Lletres del Mediterrani de novel·la negra, obrirà el cicle Benicàssim Negre aquest dissabte 17

El CEIP Santa Águeda i l’IES Violant de Casalduch rebran la visita d’autors d’aquest gènere literari, que acostaran la literatura als estudiants més joves.

Benicàssim és novament seu del Festival Castelló Negre. L’alcaldessa, Susana Marqués i el regidor de Cultura, Javier Alonso, al costat de la coordinadora del Festival Castelló Negre, Patricia Artero, han presentat aquest matí la programació local del cicle Benicàssim Negre que arrancarà aquest mateix dissabte 17 d’abril i comptarà amb la presència d’autors de renom nacional.
El programa continua donant molta importància al públic més jove, sent objectiu principal acostar la literatura i fomentar la lectura entre els alumnes de primària i secundària de la mà d’escriptors de primer nivell, com Miguel Alayrach i Juan Bolea. A més, l’IES Violant de Casalduch participarà un any més en el concurs juvenil de relats Castelló negre, en el qual els alumnes i alumnes desplegaran el seu costat més creatiu.

La programació de Benicàssim Negre és la següent:

Dissabte 17 d’abril
12.00 hores: Lletres i Canyes. Presentació de El salto de la araña (Ed. Alrevés), amb la seua autora Graziella Moreno, en Rte. Doma. Entrada lliure. Aforament limitat i complint totes les mesures sanitàries vigents.

Dimarts 20 d’abril
9.00 hores: Resolviendo enigmas, amb Miguel Alayrach en el CEIP Santa Águeda

Dimecres 21 d’abril
8.15 hores: Literatura negra per a joves, amb Juan Bolea i la seua novel·la La noche azul en l’IES Violant de Casalduch

Leave a Reply

Your email address will not be published.