fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Homenatge a les empreses i col·lectius que col·laboren en la Magdalena a Castelló

Homenatge a les empreses i col·lectius que col·laboren en la Magdalena a Castelló

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, al costat de la vicealcaldessa, Ali Brancal, i la regidora de Festes, Sara Usó, han presidit l’homenatge a les empreses col·laboradores en les festes de la Magdalena 2017, un acte que també ha comptat amb la presència d’altres regidors de la corporació, les reines de la Magdalena 2017, Estefanía Climent i Berta Montañés, i el president de la Junta de Festes, Juanvi Bellido.

Amparo Marco ha volgut deixar patent l’agraïment de l’Ajuntament a “totes les empreses que d’una o una altra manera col·laboren amb l’organització de la festa i complimenten a la reina. Gràcies per contribuir al fet que la Magdalena siga una realitat. Gràcies per comprometre-us al gran projecte que significa Castelló. Gràcies per ser uns castelloners excepcionals”.

L’alcaldessa ha explicat que enguany són 270 els actes inclosos en el programa oficial de festes, “i molts d’aquests actes no serien possible sense la participació de les empreses que avui acollim en aquest saló de plens”. “En temps econòmics difícils per a les empreses, és d’agrair que contribuïu al creixement i al desenvolupament de les festes” ha afegit.

La primera edil ha destacat que “les festes de la Magdalena són un símbol del què és Castelló. És el resultat del qual aconseguim si estem units i remem junts cap al mateix objectiu. Perquè les festes són un gran projecte que exigeix molta col·laboració i molta participació. Són moltes les persones que treballen per a fer realitat la festa i se sacrifiquen perquè els altres la puguem gaudir”.

Per a finalitzar, ha fet un esment especial al treball de la Junta de Festes i, especialment, als responsables de patrocini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.