fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Homenatge a les empreses i col路lectius que col路laboren en la Magdalena a Castell贸

Homenatge a les empreses i col路lectius que col路laboren en la Magdalena a Castell贸

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, al costat de la vicealcaldessa, Ali Brancal, i la regidora de Festes, Sara Us贸, han presidit l’homenatge a les empreses col路laboradores en les festes de la Magdalena 2017, un acte que tamb茅 ha comptat amb la pres猫ncia d’altres regidors de la corporaci贸, les reines de la Magdalena 2017, Estefan铆a Climent i Berta Monta帽茅s, i el president de la Junta de Festes, Juanvi Bellido.

Amparo Marco ha volgut deixar patent l’agra茂ment de l’Ajuntament a “totes les empreses que d’una o una altra manera col路laboren amb l’organitzaci贸 de la festa i complimenten a la reina. Gr脿cies per contribuir al fet que la Magdalena siga una realitat. Gr脿cies per comprometre-us al gran projecte que significa Castell贸. Gr脿cies per ser uns castelloners excepcionals”.

L’alcaldessa ha explicat que enguany s贸n 270 els actes inclosos en el programa oficial de festes, “i molts d’aquests actes no serien possible sense la participaci贸 de les empreses que avui acollim en aquest sal贸 de plens”. “En temps econ貌mics dif铆cils per a les empreses, 茅s d’agrair que contribu茂u al creixement i al desenvolupament de les festes” ha afegit.

La primera edil ha destacat que “les festes de la Magdalena s贸n un s铆mbol del qu猫 茅s Castell贸. 脡s el resultat del qual aconseguim si estem units i remem junts cap al mateix objectiu. Perqu猫 les festes s贸n un gran projecte que exigeix molta col路laboraci贸 i molta participaci贸. S贸n moltes les persones que treballen per a fer realitat la festa i se sacrifiquen perqu猫 els altres la puguem gaudir”.

Per a finalitzar, ha fet un esment especial al treball de la Junta de Festes i, especialment, als responsables de patrocini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.