fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Impulsen activitats per a fomentar la lectura des de la biblioteca municipal de l’Alcora

Impulsen activitats per a fomentar la lectura des de la biblioteca municipal de l’Alcora

L’objectiu és ensenyar les possibilitats que té la biblioteca, convidant als xiquets i xiquetes a jugar amb les paraules, a fer teatre, a cantar, a riure i a crear amb els llibres.

Durant els divendres 2, 9, 16, 23 i 30 de juny es realitzaran a la biblioteca muncipal de l’Alcora activitats d’animació lectora, dirigides a estudiants des de primer fins a quart de primària.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és ensenyar les possibilitats que té la biblioteca, convidant als xiquets i xiquetes a jugar amb les paraules, a fer teatre, a cantar, a riure i a crear amb els llibres. “Mitjançant la narració de contes i la lectura, la bliblioteca es convertirà en un lloc màgic en el qual passaran aventures fantásiticas…tot un món de descobriments que faça que relacionen aquest espai municipal amb un món divertit i meravellós”.

Les activitats es dividiran en dos grups (màxim 15 participants per grup): primer grup, de 17.30 a 18.30 hores, dirigit a xiquets/es de 1r i 2n de primària (6-7 anys); segon grup, de 18.30 a 19.30 hores, dirigit a xiquets/as de 3r i 4t de primària (8-9 anys).

Els xiquets i xiquetes interessats a participar, hauran de realitzar la corresponent inscripció a la biblioteca municipal.

Potenciar la bliblioteca
Cal recordar que l’Ajuntament va traslladar el passat mes de novembre la Unitat de Respir de la planta baixa de la bliblioteca a les noves instal·lacions del centre de dia, aconseguint un doble objectiu: millorar el servei que es presta als usuaris de la Unitat de Respir en unes instal·lacions molt més adequades i deixar lliure l’espai que ocupava en la biblioteca municipal aquesta Unitat de Respir per tal de poder dedicar tot l’espai a biblioteca i oferir més activitats i serveis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.