fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Irene G贸mez: “Vaig sentir una satisfacci贸 molt gran en veure que reb铆em el premi al ninot indultat infantil”

Irene G贸mez: “Vaig sentir una satisfacci贸 molt gran en veure que reb铆em el premi al ninot indultat infantil”

Irene G贸mez 茅s la fallera de Quart de Calatrava, estudia magisteri infantil i t茅 una gran passi贸 pels xiquets i les seues festes.

Des de quan portes a la falla? Has estat en altres?

Vaig entrar a formar part de la falla l鈥檃ny 2013, des d’aleshores s贸c fallera d鈥檃questa comissi贸 i mai he estat en cap altra falla.

Com vas decidir ser fallera major de la teua falla?

En l鈥檃ny 2015 jo formava part de la cort d鈥檋onor d鈥檃questa falla, i ma mare em va preguntar un dia si m鈥檃gradaria ser Fallera Major del 2016, no vaig dubtar en dir que s铆. Ja que sabia que tindria tot el suport necessari de la meua fam铆lia i de tota la falla. Quan pensava en aquest c脿rrec sempre tenia un somriure, estava molt il路lusionada i orgullosa de poder representar per tot arreu aquesta gran comissi贸.

A qui li agraeixes el teu regnat?

El meu regnat li ho he d’agrair a tota la meua fam铆lia, ja que sempre ha estat al meu costat en tot moment.

Com et vas sentir en veure que hav铆eu guanyat el ninot indultat infantil?

Vaig sentir una satisfacci贸 molt gran en veure que reb铆em el premi al ninot indultat infantil, ja que hi havien ninots molt bonics i molt ben treballats, jo no podia deixar de somriure en veure l’alegria que tenia la meua fallera major infantil i el cavaller acompanyant.

Castell o masclet脿?

脡s dif铆cil triar soles un, per貌 m鈥檃grada molt l鈥檕lor de p贸lvora que despr茅n les mascletades, a m茅s a m茅s crec que ens defineix als fallers a la perfecci贸, ja que les nostres festes s贸n intenses i amb molta for莽a fins a l鈥櫭簂tim moment com les mascletades.

D’on ve la teua passi贸 per les festes de Borriana?

Sempre m鈥檋an agradat les festes de Borriana, per貌 mai havia format part dins d鈥檜na comissi贸.聽Vaig comen莽ar l鈥檃ny 2013 a formar part de la falla, des d’aleshores he sigut fallera durant tres anys consecutius i aquest quart Fallera Major. Si per mi fora mai deixaria de ser fallera.

Una flor?

Les tulipes

Com vas viure el dia de la teua presentaci贸?

Molt intensament, ja que 茅s un dels dies m茅s bonics que t茅 l鈥檈xercici faller. Per a mi 茅s molt especial, perqu猫 s茅 tota la dedicaci贸 que fa la meua falla perqu猫 eixe dia siga tot inoblidable.

Que 茅s el que m茅s i menys t’agrada del m贸n de la festa?

La veritat que del m贸n de les falles m鈥檃grada tot, cada acte 茅s especial. Pense que cal gaudir al m脿xim de cada moment, ja que l鈥檃ny 茅s molt intens per貌 passa molt r脿pidament.

T鈥檃grada la indument脿ria? Quina pe莽a t鈥檃grada m茅s?

脡s clar que m鈥檃grada la indument脿ria, 茅s la pe莽a fonamental d鈥檜na fallera. A mi particularment el que m茅s m鈥檃grada 茅s la tela, ja que 茅s la pe莽a que ens caracteritza a cada una. Encara que he de dir que les manteletes em criden molt l鈥檃tenci贸.

Consideres que ser fallera major 茅s una responsabilitat dif铆cil? De vegades se’t fa costa amunt?

S铆 que pense que ser Fallera Major 茅s una responsabilitat, perqu猫 representes a tota una comissi贸, per tant s’ha de fer-ho el millor possible, per貌 sempre que es fa en gust mai ser脿 una responsabilitat dif铆cil. A mi personalment mai se m鈥檋a fet costa amunt aquest c脿rrec, ja que m鈥檃grada i fique tota la il路lusi贸 en tots els actes incl煤s en els dies de mes de treball.

Com et recolzen la teua fam铆lia i el president en la teua tasca?

La meua fam铆lia sempre est脿 present, m鈥檃companyen en tots els actes i m鈥檃juden en totes les decisions. Estic molt orgullosa d鈥檈lls.聽Jo tinc la sort de tindre dos presidents que sempre estan dispostos a fer-me somriure, i sobretot mai em falta atenci贸 i estima per la seua part.

Com vius la teua relaci贸 amb les teues falleres? I amb la resta de falleres majors?
Tinc sis falleres al meu costat, la veritat que hem format una relaci贸 molt gran d鈥檃mistat, estic encantada que siguen elles les que m鈥檃companyen en aquest any tan especial per a mi. Enguany tinc la sort de compartir aquesta experi猫ncia en la resta de Falleres Majors, ja que totes tenim molt bona relaci贸 i compartim el mateix somni.

Que aportaries a la festa com a contribuci贸 personal?

Jo no canviaria res d鈥檃questa festa, ja que el m贸n de les falles 茅s meravell贸s tal com est脿.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.