fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Joan Franco guanya el Premi Flor Natural de Poesia Ciutat de Castell贸 per segona vegada

Joan Franco guanya el Premi Flor Natural de Poesia Ciutat de Castell贸 per segona vegada

Amparo Marco destaca que en aquest acte “la literatura s’uneix amb la festa, amb la tradici贸 i amb la cultura popular”

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, al costat de la vicealcaldesa, Ali Brancal, la regidora de Cultura, Ver貌nica Ruiz, i la reina de les festes, Estefan铆a Climent, ha presidit aquest mat铆 l’acte de lliurament del Premi Flor Natural de Poesia Ciutat de Castell贸 2017 a Joan Franco Gonz谩lez. Un acte al qual tamb茅 han assistit la regidora de Festes, Sara Us贸, i el regidor de Normalitzaci贸 Ling眉铆stica, Ignasi Garcia, al costat de representants de la Junta de Festes.

En la seua intervenci贸, Amparo Marco ha afirmat que “la Flor Natural, que avui lliurem, 茅s un acte especialment emotiu. 脡s el moment en el qual un poeta llorejat ofrena a la reina amb una mostra de la seua millor poesia”. Marco, ha destacat que en aquest acte “la literatura s’uneix amb la festa, amb la tradici贸 i amb la cultura popular” i ha lloat els versos de Joan Franco Gonz谩lez, qui ja va tenir l’honor de guanyar aquest guard贸 en 2007, fa una d猫cada. “Des de l’Ajuntament, volem felicitar a l’autor de l’obra per traduir a paraules tants sentiments. La nostra reina Estefan铆a segur que recordar脿 durant molt temps les paraules que avui hem escoltat en aquest sal贸 de plens” ha afegit.

Per a finalitzar, l’alcaldessa ha explicat que “en solament uns dies, les reines de les festes i les seues corts viuran grans moments i Castell贸 estar脿 al vostre costat. Perqu猫 aquestes festes s贸n de totes i de tots: gaiates, colles, associacions culturals i milers de persones us acompanyaran en aquest viatge extraordinari. Gaudiu-ho. Viviu-ho amb tota la intensitat. I feu tot el possible perqu猫 l’esperit de la festa arribe a totes i a tots”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.