fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Judit Pesudo i Ana Giménez seran proclamades Reines Falleres de Borriana en el Ple Extraordinari d’aquest diumenge

Judit Pesudo i Ana Giménez seran proclamades Reines Falleres de Borriana en el Ple Extraordinari d’aquest diumenge

Després del ball oficial de Comiat del dissabte a la nit en el qual Elena Collado i Silvia Martínez s’acomiaden del seu regnat, el relleu es farà oficial en l’acte que tindrà lloc en el CMC La Mercè.

Els records de tot l’any passat i les il·lusions dels pròxims 365 dies es realitzaran este cap de setmana a Borriana, quan s’oficialitze el relleu de les Reines Falleres de 2017 Elena Collado i Silvia Martínez a mans de Judit Pesudo i Ana Giménez, que en el Ple Extraordinari que tindrà lloc en la vesprada del diumenge en el CMC La Mercè. Serà quan de forma oficial el consistori proclame a les dues noves Reines Falleres com a representants de les Festes per a tot el pròxim any. I si estes dues últimes joves viuran la nit del dissabte amb els nervis previs a la seua Proclamació Oficial, les encara Reines Falleres de Borriana, Elena Collado i Silvia Martínez, viuran de forma ben especial el seu Comiat com màximes representants falleres, ja que el Ball que tindrà lloc a partir de les onze de la nit en la Llar Fallera serà el tancament a tot un any d’il·lusions, somnis complits i orgull per representar a la seua ciutat.

L’emoció ha marcat els discursos de comiat d’ambdues durant la celebració del Ball, encara que les llàgrimes seran substituïdes de nou el diumenge per un gran somriure amb la qual ambdues oferiran directament el relleu en La Mercè a Judit i Ana. Serà a partir de les cinc i mitja de la vesprada quan s’òbriguen les portes d’un CMC La Mercè que segons sembla durant el matí del dissabte, ja està completament llest, preparat i decorat per a acollir un acte que en paraules de la Presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, “segur que torne a suposar un ple absolut tant del pati de butaques com del hall central del CMC La Mercè, ja que tan familiars, com a amics i amigues i veïns i veïnes de Borriana sempre volen estar presents en este acte tan especial que, de forma oficial, proclamarà a la nostra noves Reines Falleres de Borriana”. A partir de les 17:45 es començarà al Ple Extraordinari que novament es desplaça des del consistori fins a la Mercè per a donar una major cabuda a tota la ciutadania que vulga estar present.

Leave a Reply

Your email address will not be published.