fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La batalla de flors de Borriana en imatges

La batalla de flors de Borriana en imatges

La Falla Barri de Val猫ncia s’al莽a amb el primer premi de les carrosses, mentre que el Club 53 queda segona i Sant Josep tercera.

Les Festes de la Miseric貌rdia de Borriana han dit ad茅u despr茅s de nou dies d’una programaci贸 fren猫tica que ha tornat a treure als ve茂ns i ve茂nes de Borriana al carrer i en la qual amb apenes s’han registrat incidents de consideraci贸. I ho ha fet com 茅s tradici贸 a la ciutat amb la coneguda Batalla dels Flors que durant pr脿cticament dues hores ha omplert de tots els colors de l’arc de Sant Mart铆 el Pla de Borriana.

Les diferents agrupacions falleres de la ciutat s’han donat cita a partir de sis i mitja de la vesprada per anar prenent les posicions que m茅s tard els han portat a desfilar en dues ocasions al voltant del Pla. Tal com mana la tradici贸, la primera de les voltes ha servit perqu猫 tant p煤blic com les autoritats i els membres de la Junta Local Fallera prenguessin bona nota de les treballades decoracions de cadascuna d’elles, que de nou han tingut a el 鈥減aperet鈥 de seda com a t猫cnica utilitzada.

Una a una les carrosses han anat desfilant portant a les representants de cadascuna de les agrupacions, fins que les carrosses de les Reines Falleres, Laura Conde i Marina Monferrer i les seves respectives corts d’honor han completat tamb茅 el primer dels recorreguts. Una vegada les Bellees del Foc d’Alacant i les Reines de Castell贸 o Alzira han fet la primera de les voltes, s’ha anunciat per megafonia l’inici de la simb貌lica Batalla en la qual el confeti 茅s l’煤nica arma a utilitzar.

A poc a poc, el s貌l del Pla s’anava convertint en una catifa multicolor que ja no deixava veure les llambordes, mentre la regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer comen莽ava ben r脿pid a lliurar les primeres banderoles acreditatives dels premis a les millors carrosses. Aix铆, en sisena posici贸 van ser els membres de la falla de Ca莽adors els qui van iniciar la recollida al costat dels representants de la falla Cardenal Taranc贸n que van ser cinquens. L’emoci贸 seguia en augment despr茅s de saber que Sant Blai quedava en quarta posici贸. Alguns dels fallers del Barri de Val猫ncia creuaven els dits just abans de passar per la tribuna d’autoritats. I els ha funcionat. La superstici贸 i el gran treball realitzat en la seva carrossa que els ha servit per al莽ar-se amb el primer premi. En segona posici贸 ha quedat la falla del Club 53, mentre que la de Sant Josep ha completat el podi amb un meritori tercer lloc.

Amb l’alegria deslligada en les comissions falleres guanyadores, la batalla de confeti fins i tot ha continuat creixent. Se sumava el p煤blic, les autoritats que llan莽aven confeti des de la tribuna i fins i tot parteix de la premsa que intentava combinar el seu treball davant micros i c脿meres amb el llan莽ament continuat de confeti.

de 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.