fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Biblioteca d’Onda recopila fotografies antigues de Pasqua per a reconstruir el passat de la ciutat

La Biblioteca d’Onda recopila fotografies antigues de Pasqua per a reconstruir el passat de la ciutat

El material fotogr脿fic recopilat s’inclour脿 en l’exposici贸 ‘Que passe la passera; la Pasqua tradicional a Onda’, que estar脿 oberta al p煤blic a la Casa de la Cultura del 7 al 30 d’abril

La Biblioteca Municipal est脿 organitzant una exposici贸 sobre la Pasqua en Onda i per a aix貌 demanen la col路laboraci贸 dels ve茂ns i ve茂nes de la localitat, que poden aportar informaci贸, fotografies antigues o un altre tipus de material com a mocadors, cartells o cistelles.

L’exposici贸, que s’ubicar脿 a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultural, portar脿 per t铆tol ‘Que passe la passera; la Pasqua tradicional a Onda’ i romandr脿 oberta al p煤blic del 7 al 30 d’abril.
Les imatges que no s’exhibisquen en aquesta exposici贸 seran igualment recopilades i preservades, per a ajudar a reconstruir la hist貌ria de la ciutat. Totes les fotos rebudes s’escanejaran perqu猫 formen part de l’hemeroteca de la biblioteca i es tornaran els seus originals als seus leg铆tims propietaris, aix铆 com la resta de material que s’incloga en l’exposici贸.

Els interessats que desitgen participar tenen fins al 3 d’abril per a cedir el material a la biblioteca d’adults, en horari de 9.30 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores. Una vegada passat aquest per铆ode, l’Ajuntament continuar脿 recopilant el material de Pasqua per a la seva preservaci贸, encara que ja no podr脿 formar part d’aquesta exposici贸.
La tinent d’alcalde de Promoci贸 Cultural, Encarna Ribes, ha demanat “la col路laboraci贸 de totes aquelles persones que pogueren tenir fotografies o material que il路lustren la Pasqua a Onda per a aix铆 contribuir a recordar el passat de la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.