fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació aprofita la Ruta dels Fenicis per a promocionar la història de la província com a reclam turístic en tota Europa

La Diputació aprofita la Ruta dels Fenicis per a promocionar la història de la província com a reclam turístic en tota Europa

El Govern Provincial participa en una ambiciosa guia de turisme cultural

La Diputació de Castelló aprofitarà la seua adhesió a la Ruta dels Fenicis per a promocionar el seu llegat com a reclam turístic en tota Europa. El Govern Provincial formarà part de la ‘Guia de Turisme Cultural de la Ruta dels Fenicis a Espanya’ elaborada per aquest programa intercultural que travessa fins a 18 països del Mediterrani en tres continents per a “reforçar la nostra història com un focus d’atracció turística amb projecció internacional”.
El vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha remarcat la importància d’un projecte “que ens permetrà conjuminar dos eixos estratègics de la nostra gestió com són la protecció i divulgació del patrimoni i l’impuls, desenvolupament i vertebració del territori per a atraure riquesa a la província i els nostres pobles”.

No en va, a través de la guia confeccionada per aquesta associació integrada des del 2003 en el programa de rutes culturals del Consell d’Europa, la província comptarà amb una “carta de presentació per a donar a conèixer la nostra essència i història per tot el Mediterrani. Comptem amb un patrimoni històric envejable. Des dels jaciments arqueològics i coves rupestres, passant per Camins del Penyagolosa i les nostres tradicions, els pobles castellonencs atresoren una història que mereix ser gaudida per tots”.

Per a açò, des de la institució provincial s’està treballant en un document científic quant a la història i descripció de tot el patrimoni provincial a més d’un text més pràctic amb informació de la xarxa hotelera castellonenca i de restauració així com les empreses vinculades a la cultura i el turisme a més d’establiments d’artesania local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.