fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació començarà este mes a Regne Unit el seu intens calendari de fires turístiques internacionals de 2019

La Diputació començarà este mes a Regne Unit el seu intens calendari de fires turístiques internacionals de 2019

El Govern Provincial portarà ‘Castelló Spain’ a milers de professionals en els més importants fòrums del turisme mundial.

La Diputació de Castelló començarà el pròxim 18 de gener a Regne Unit el seu intens calendari de fires turístiques internacionals de 2019 que permetrà portar la marca ‘Castelló Spain’ a milers de professionals de tot el món en els més destacats fòrums del sector. Així, el Govern Provincial arrencarà en la ‘Holiday World Belfast, una de les fires més importants per al sector de càmpings, el seu ambiciós calendari de fires en les quals preveu participar de la mà dels empresaris del sector i en total coordinació tant amb l’Agència Valenciana de Turisme com amb Turespaña. En total seran 30 fires, 12 d’elles a l’estranger, en les quals la Diputació portarà la marca turística provincial amb la condició de continuar multiplicant les oportunitats que obre el turisme als pobles de Castelló.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “amb esta participació estratègica en fires obrim moltes oportunitats a l’hora de consolidar destinació en aquells mercats que ja ens coneixen, i de presentar-nos en els quals tenen un gran potencial per a nosaltres. A través d’estos esdeveniments acostem la possibilitat al nostre sector de mantenir reunions, de presentar la destinació a nous turoperadores i, en definitiva, de continuar generant riquesa en la nostra terra a través del turisme. És per això que planifiquem les fires amb programes de reunions i activitats per a obrir noves oportunitats al nostre turisme”.

En este sentit, Martínez ha assegurat que “després de la fira de Belfast, en la qual el turisme de càmping serà la protagonista, arribarà Fitur amb grans novetats per a continuar atraient l’atenció del turisme nacional i internacional. Volem fer d’este 2019 un bon any per als nostres pobles, amb el màxim de visitants i el màxim de riquesa per a continuar generant ocupació i oportunitats. Fa temps que treballem al costat dels municipis turístics i el sector empresarial perquè este any puga continuar millorant el turisme, i ara ja arriba el moment d’anar executant tot este treball promocional traçat en el Pla de Màrqueting Turístic de la Diputació”.

Tant és així que la Diputació de Castelló destinarà este any un pressupost de 5.511.149,74 euros al turisme. Amb això, el Govern Provincial donarà una altra embranzida decisiva al turisme provincial durant el 2019, plasmant en uns comptes de rècord la seua prioritat pel desenvolupament turístic com a generador de noves oportunitats als pobles, en haver augmentat la seua inversió un 106% en els últims set anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.