Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació consolida La Llum de la Memòria com a reclam turístic en concloure amb la xifra rècord de 49.000 visitants

La Diputació consolida La Llum de la Memòria com a reclam turístic en concloure amb la xifra rècord de 49.000 visitants

La iniciativa del Govern Provincial conclou la seua tercera edició atraient milers de visitants a les seues seus de Caudiel i Xèrica.

La Diputació de Castelló ha consolidat la seua exposició d’art sacre restaurat ‘La Llum de la Memòria’ com un reclam turístic per a l’interior de la província en concloure la seua tercera edició amb prop de 49.000 visitants (48.888). Així, la iniciativa del Govern Provincial per fer de la restauració, manteniment i divulgació del patrimoni històric un actiu per als pobles de la província es constitueix com una important via per a atreure milers de visitants a l’interior de Castelló, triplicant les ja llavors positives xifres de públic registrades en les anteriors edicions de Castellfort i Benassal (2017-2018) i Vilafermosa (2016).

El vicepresident primer i diputat de Cultura, Vicent Sales, s’ha mostrat molt satisfet per l’excel·lent comportament que ha tingut l’exposició. La resposta del públic ha estat espectacular, la qual cosa reforça la nostra aposta per fer del patrimoni un actiu de futur per als nostres pobles, el potencial del nostre patrimoni com a oportunitat als nostres pobles és enorme”.

En este sentit, Sales ha recordat que “des del Govern Provincial posem tots els recursos a la disposició dels pobles perquè es beneficien al màxim del flux de visitants que genera esta gran exposició. Donem un argument més per a conéixer l’interior de Castelló, un autèntic tresor patrimonial que cuidem i preservem, però amb el qual anem un pas més enllà posant en valor a través de la seua divulgació amb iniciatives tan ambicioses com esta exposició”.

I és que el Govern Provincial ha activat tots els seus recursos per a ajudar a dinamitzar l’activitat turística entorn de la gran exposició amb un programa d’excursions en el qual han participat més de cinc mil persones, “fent que els mateixos castellonencs coneguen la riquesa patrimonial de la seua terra i es convertisquen en els seus millors ambaixadors”, ha indicat el vicepresident Sales.

I és que el Govern Provincial ha mantingut en esta exposició la més ambiciosa de les tres edicions d’esta aposta per consolidar el patrimoni sacre com un actiu perquè els municipis continuen generant noves oportunitats turístiques i de desenvolupament. Un total de 53 obres d’art exposades en quatre seus espectaculars, dues en cada municipi, han estat des del mes d’agost passat i fins a este passat diumenge el punt de partida a una fita del turisme cultural en l’Alt Palància.

Leave a Reply

Your email address will not be published.