fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 convertir脿 la Llotja de Cat铆 en un Centre d’Interpretaci贸 de primer ordre tur铆stic

La Diputaci贸 convertir脿 la Llotja de Cat铆 en un Centre d’Interpretaci贸 de primer ordre tur铆stic

El Govern Provincial inverteix 125.000 euros en convertir en museu este emblem脿tic edifici constru茂t al segle XV.

La Diputaci贸 de Castell贸 millorar脿 les oportunitats tur铆stiques de l麓Alt Maestrat en convertir un dels seus m茅s emblem脿tics edificis hist貌rics, la Llotja de Cat铆, en un Centre d’Interpretaci贸 de primer ordre. El Govern Provincial invertir脿 per a aix貌, en col路laboraci贸 amb l’Ajuntament de Cat铆, 125.000 euros en el Projecte de Musealitzaci贸 d’este emblem脿tic edifici constru茂t al segle XV.

El president de la Diputaci贸, Javier Moliner, ha signat el conveni de col路laboraci贸 amb l’alcalde de Cat铆, el tamb茅 diputat provincial Pablo Roig.

“Amb esta inversi贸 dotarem a Cat铆 i a tota la zona d’un valu贸s producte tur铆stic perqu猫 m茅s gent vinga a con猫ixer la seua hist貌ria. Ten铆em el recurs, un edifici que 茅s una joia del g貌tic civil, considerada la segona llotja m茅s important de la Comunitat, ara fem un pas m茅s donant-li m茅s contingut, generant tota una experi猫ncia tur铆stica perqu猫 milers de persones vagen a Cat铆 durant tot l’any”.

Per la seua banda, l’alcalde ha explicat que “a Cat铆 tenim un patrimoni hist貌ric d’enorme valor, testimoni de la rica traject貌ria hist貌rica del nostre poble. Per貌 no volem quedar-nos a mantenir-ho en el seu millor estat, volem visibilitzar-lo i fer d’aix貌 una oportunitat per al nostre poble, per dinamitzar-ho i generar activitat durant tot l’any”.

Cal tenir en compte que este edifici s’uneix en la seua rellev脿ncia i riquesa patrimonial a altres espais tan significatius a Cat铆 com l’esgl茅sia del segle XIII i o les pintures de l’Ermita de l’Avell脿, restaurades tamb茅 a c脿rrec de la Diputaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.