Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació crea el Centre de BTT de Tírig en el seu impuls al turisme d’experiències

La Diputació crea el Centre de BTT de Tírig en el seu impuls al turisme d’experiències

Moliner coneix este nou producte turístic, un dels 28 que el Govern Provincial està creant amb 1,7 milions d’inversió.

La Diputació incorpora el nou Centre de BTT de Tírig al seu impuls de creació de productes turístics d’acord al turisme d’experiències que promou a la província. El president de la Diputació, Javier Moliner, ha conegut este nou producte turístic, un dels 28 que el Govern Provincial ha creat amb la seua inversió d’1,7 milions d’euros a Inversions Turístiques Financerament Sostenibles. Amb això, el Govern Provincial enriqueix el catàleg del turisme d’experiències que impulsa en tot el territori amb la condició de generar noves oportunitats als pobles a través de la cura, difusió, recuperació i posada en valor de recursos patrimonials naturals i culturals.

Acompanyat per l’alcalde de Tírig, Juan José Carreres, i dels vicepresidents provincials Vicent Sales i Andrés Martínez, el president Moliner ha assegurat que “la nostra província té unes condicions idònies per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure, tenim un paisatge muntanyenc amb un clima envejable que fa que puguem dur a terme iniciatives com la que hui activem a Tírig amb este nou Centre BTT. Estes noves instal·lacions permetran que tots els que vulguen descobrir el Maestrazgo a través de les dos rodes tinguen un centre de referència on llogar bicicletes, reparar-les, tindre una sèrie de senderes senyalitzades, i poder practicar el seu esport preferit descobrint un paisatge carregat de patrimoni cultural de primer nivell”.

En eixe sentit, Moliner ha posat l’accent que “l’oportunitat que ens brinda la província de Castelló a l’hora de pensar en un futur turístic basat en els esports a l’aire lliure l’hem d’aprofitar, i hem de fer-ho posant serveis turístics, recursos turístics com el que hui estem estrenant a Tírig. Uns serveis que, sumats a una cadena d’accions que estem fent en tota la província ens permet que el món rural i el turisme del nostre interior es plantege de cara al futur com un turisme intel·ligent, un turisme que aporta valor afegit i que no es conforma només amb què la gent vinga a veure els nostres pobles, sinó que aspira al fet que la gent vinga a fer moltes coses als nostres pobles”.

Així, el nou Centre BTT de Tírig compta amb un punt d’acolliment que serveix per a recepcionar a l’usuari, ofereix el lloguer de bicicletes, zona d’aparcament i zona de rentada i reparació de bicicletes, dutxes, serveis i farmaciola. Una instal·lació que suposa a més la creació de material informatiu de les rutes i instal·lació d’aparcabicicletas connectades al Centre BTT. La creació d’un Centre BTT mostra un projecte integral no solament de rutes dissenyades per a este tipus de turistes, usuaris de Bicicleta Tot Torreno, sinó de la facilitació de totes les instal·lacions i recursos que este tipus d’usuari requereix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.