fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 crear脿 una App m貌bil perqu猫 els castellonencs tinguen tota la programaci贸 provincial en la seua butxaca

La Diputaci贸 crear脿 una App m貌bil perqu猫 els castellonencs tinguen tota la programaci贸 provincial en la seua butxaca

L’aplicaci贸 adaptar脿 a smartphones la nova Agenda Provincial en l铆nia que s’ha engegat amb m茅s de 2.000 esdeveniments.

Despr茅s de l’猫xit de la nova eina online ‘Agenda Provincial’ que la Diputaci贸 de Castell贸 que centralitza i posa a la disposici贸 dels ciutadans els m茅s de 2.000 esdeveniments anuals que la instituci贸 impulsa en tots els municipis de la prov铆ncia, el diputat de Modernitzaci贸, Lu铆s Mart铆nez, ha anunciat que es refor莽ar脿 aquesta iniciativa amb una aplicaci贸 m貌bil perqu猫 els castellonencs tinguen tota la programaci贸 provincial en la seua butxaca i puguen interactuar al minut amb el Govern Provincial.

Aquesta App oferir脿 a l’usuari, de forma personalitzada segons prefer猫ncies, informaci贸 en directe d’esdeveniments culturals, esportius, formatius, gastron貌mics o tur铆stics que es desenvolupen en qualsevol punt de la prov铆ncia, com per exemple notificacions per a inscripcions en cursos o carreres aix铆 com informaci贸 sobre espectacles musicals o fires tur铆stiques pr貌xims. A m茅s, l’agenda provincial permet filtrar els esdeveniments per dates, pobles, comarques per a facilitar al ciutad脿 la cerca i recepci贸 de comunicacions.

El diputat de Modernitzaci贸, Luis Mart铆nez, ha destacat que “aquesta App suposa fer un pas m茅s en innovaci贸, participaci贸 ciutadana i proximitat d’aquest Govern cap al ciutad脿. Volem ser m茅s 煤tils per als castellonencs i millorar la nostra forma de comunicar-nos per a arribar a tots els racons de la prov铆ncia, i aquesta eina transversal que conjumina totes les 脿rees de la Diputaci贸 en un mateix espai ens pot ajudar a aconseguir-ho. A m茅s, aquesta iniciativa incita al fet que ens sentim una mica m茅s orgullosos de la nostra terra i de tot el que pot oferir tant a ve茂ns com a visitants”.

De moment, per a accedir a l’Agenda Provincial cal dirigir-se a agendaprovincial.dipcas.es o dirigir-se a dipcas.es on l’usuari pot accedir a trav茅s d’un enlla莽 i b脿ner. L’aplicaci贸 m貌bil es desenvolupar脿 tant per als sistemes operatius Android com IPhone.

Una Administraci贸 oberta 24 hores, 365 dies a l’any

Els esfor莽os del Govern Provincial per aplicar la innovaci贸 a l’Administraci贸 es dirigeixen a fer de la Diputaci贸 una instituci贸 el m茅s transparent, accessible i 煤til al ciutad脿. Aix铆, al costat del disseny d’una web corporativa en permanent revisi贸 i millora, el president Moliner ha impulsat la introducci贸 en la mateixa de serveis tan importants com la Seu Electr貌nica i el Portal de la Transpar猫ncia. El seu objectiu: prestar el millor servei als ajuntaments, a les empreses i als ciutadans de Castell贸 durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.