fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló crea el Centre d’Interpretació de la Ruta dels Molins en Llucena en el seu impuls al turisme d’experiències

La Diputació de Castelló crea el Centre d’Interpretació de la Ruta dels Molins en Llucena en el seu impuls al turisme d’experiències

Moliner coneix este nou producte turístic, un dels 28 que el Govern Provincial està creant amb 1,7 milions d’inversió.

La Diputació de Castelló incorpora el nou Centre d’Interpretació i Promoció Turística de la Ruta dels Molins de Llucena al seu impuls de creació de productes turístics d’acord al turisme d’experiències que promou a la província. El president de la Diputació, Javier Moliner, ha conegut este nou producte turístic, un dels 28 que el Govern Provincial ha creat amb la seua inversió d’1,7 milions d’euros a Inversions Turístiques Financerament Sostenibles. Amb això, el Govern Provincial enriqueix el catàleg del turisme d’experiències que impulsa en tot el territori amb la condició de generar noves oportunitats als pobles a través de la cura, recuperació i posada en valor de recursos patrimonials naturals i culturals.

Acompanyat per l’alcalde de Llucena, David Monferrer, el president Moliner ha assegurat que “esta actuació es dirigeix a posar en valor els recursos turístics que tenim a la província per a convertir-los en productes atractius per als visitants, rendibles i capaços d’oferir una experiència única. Feia falta que el patrimoni que els d’ací coneixíem fórem capaços de presentar-lo en un format que la gent poguera consumir-lo. Amb este Centre sumem més arguments per a viure i gaudir d’una província única i que això revertisca en més riquesa per als pobles”.

Així, el nou Centre d’Interpretació i Promoció Turística de la Ruta dels Molins de Llucena ofereix al visitant una atractiva exposició amb grans panells gràfics que guien al visitant en el seu recorregut per a endinsar-se en el ric patrimoni natural i cultural d’esta atractiva ruta del municipi.

Amb huit eixos temàtics (l’home i l’aigua, el llegat islàmic, molins i batanes, l’oliva i l’oli, els cereals i el pa, arquitectura rural, el bosc de ribera, i el turisme de muntanya) l’execució d’este projecte ha suposat l’obertura d’estes instal·lacions al visitant, enriquint l’oferta turística del municipi.

La Diputació finança el 100% d’esta actuació amb una inversió de 29.239 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.