fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló ‘estrena’ esta Setmana Santa les Rutes Literàries de Lletres del Mediterrani per a promocionar la província

La Diputació de Castelló  ‘estrena’ esta Setmana Santa les Rutes Literàries de Lletres del Mediterrani per a promocionar la província

Les guies mostren recorreguts turístics per a conèixer els llocs en els quals s’inspiren les obres reconegudes amb el guardó.

La Diputació de Castelló potencia durant esta Setmana Santa la difusió de les Rutes Literàries de Lletres de Mediterrani que ha creat per a promocionar la província de Castelló en tota Espanya. Així, després de la seua presentació el mes de gener passat en la Fira Internacional de Turisme (FITUR), el Govern Provincial ha distribuït exemplars de les rutes entre llibreries de tot el país al costat dels llibres guardonats amb Lletres del Mediterrani per a fomentar la visita a la província dels lectors i seguidors dels escriptors guardonats en esta convocatòria impulsada per la Diputació.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “les rutes literàries mostren al lector que ha adquirit algun dels llibres guardonats itineraris que recorren algun dels escenaris en els quals s’inspiren estes obres. És un recurs important a l’hora d’incorporar una nova experiència turística al catàleg de les quals ja ofereix la nostra província, milloren l’experiència del visitant i són un recurs creatiu que torna a fer valdre el potencial de la cultura a l’hora de poder generar noves oportunitats als nostres pobles”.

I és que en la trajectòria del guardó Lletres del Mediterrani creat per la Diputació com a gran suport de promoció turística i cultural estan alguns dels escriptors més destacats del panorama nacional. Sense anar més lluny els guardonats d’este any seran Marta Robles, Anna Casanovas Marín Ledún i Fernando Martínez Laínez.

I és que esta quarta edició del guardó Lletres del Mediterrani és molt més, ja que la seua consolidació, ja que suma ja 12 novel·les publicades de grans autors de rellevància nacional i internacional com Espido Freide, Megan Maxwell, Juan Bolea, Rosa Ribas, Juli Cèsar Cano o León Arsenal, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.