fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló reconeix la innovació ceràmica en aplicacions urbanes per a ajudar a vendre més producte castellonenc

La Diputació de Castelló reconeix la innovació ceràmica en aplicacions urbanes per a ajudar a vendre més producte castellonenc

El Govern Provincial celebra en Cevisama el lliurament el premi ‘Som Ceràmica’ mèrit a la Innovació a l’empresa Exagres.

La Diputació de Castelló reconeix la innovació del producte ceràmic en aplicacions urbanes en el seu compromís per ser útil al sector industrial més important per a la província de Castelló a l’hora d’ajudar-lo a vendre més producte castellonenc i sumar valor afegit a la ceràmica provincial. Així, la Diputació ha celebrat en l’estand provincial de Cevisama, l’acte de lliurament del Premi Som Ceràmica mèrit a la Innovació del Producte Ceràmic en Aplicacions Urbanes a l’empresa Exagres. Amb això, i en col·laboració amb la Asociació de Recerca de les Indústries Ceràmiques (ITC), de l’Associació Espanyola de Tècnics Cerámicoa (ATC) i la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre (SECV) la Diputació consolida amb la tercera edició este reconeixement que se suma al seu compromís amb el sector ceràmic com a motor econòmic provincial.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha felicitat l’empresa pel seu continu treball per la innovació i s’ha mostrat satisfet per “la consolidació d’un guardó que neix de l’escolta activa del Govern Provincial amb associacions del sector i col·lectius professionals que demanen que se’ls ajude al fet que el producte ceràmic es convertisca en un producte que de forma constant es puga veure i gaudir als carrers i places dels pobles i ciutats de Castelló i que els ajudem a promocionar-lo perquè això passa a tot el món”.

En este sentit, Aguilella ha assenyalat que “el producte ceràmic, gràcies als grans equips de recerca que tenen les nostres empreses, cada vegada té més usos, cada vegada té més prestacions, i estem convençuts i en això treballem, estarà cada vegada més present en l’ecosistema urbà de les nostres ciutats aportant les millors prestacions als seus veïns”.

A més del reconeixement en un aparador mundial de primer ordre com és Cevisama, la Diputació també promocionarà el producte i la tecnologia guanyadora entre els principals prescriptors de l’obra pública, per a potenciar l’ús de ceràmica en els nous projectes. Per a això, este premi pretén incentivar la recerca i el desenvolupament de nous productes que siguen aplicable per a l’interés públic involucrant des del principi als agents i institucions claus del sector ceràmic provincial que ja han participat en el disseny i creació d’este.

Leave a Reply

Your email address will not be published.