Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló reforça les Gaiates com a referents de les Festes de la Magdalena

La Diputació de Castelló reforça les Gaiates com a referents de les Festes de la Magdalena

El Govern Provincial dóna suport als monuments amb diverses iniciatives dirigides a reforçar el seu paper en les festes fundacionals.

La Diputació de Castelló reforça les Gaiates com a referents de les Festes de la Magdalena. Davant la proximitat de l’inici de festes, el vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha rebut als representants de les comissions i la Federació de Gaiates en el Palau Provincial per a conéixer com afronten les festes i comunicar-los el suport del Govern Provincial als monuments a través de diverses iniciatives dirigides a reforçar el seu paper en les festes fundacionals de Castelló. D’una banda, la Diputació continua finançant les bandes de música que acompanyaran a les gaiates en la desfilada i ja ha aprovat la concessió d’ajudes per eficiència energètica a cada comissió.

Després de la reunió mantinguda amb els representants de les gaiates, el vicepresident Sales ha assegurat que “les gaiates són l’epicentre de les festes, durant tot l’any treballen preparant el monument, fent presentacions, preparant a les seues comissions, i des del Govern Provincial volem estar al costat de la gent de gaiata, de la gent que durant tot l’any treballa perquè les festes de la ciutat transcórreguen de la millor forma”.

En aqueix sentit, Sales ha explicat que “col·laborem fent que els monuments siguen cada dia més eficients amb la incorporació de noves tecnologies d’il·luminació que consumisca menys i que done més possibilitats a la vistositat del monument, i també treballant amb ells perquè la desfilada de gaiates del diumenge siga el més lluït possible, incorporant un altre element del qual ens sentim molt orgullosos com són les bandes de música de la província, que poden acudir acompanyant les gaiates, pagades pel Govern de la Província i contribuint al fet que tota la província faça seues les festes de Castelló”.

Durant la trobada, el vicepresident els ha entregat com a obsequi la samarreta ‘Sent la ConeCSión’, lema amb el qual la Diputació reforça l’orgull de pertinença a la província amb l’etiqueta #OrgulldeCS

Leave a Reply

Your email address will not be published.