fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 refor莽a les Gaiates com a referents de les Festes de la Magdalena

La Diputaci贸 de Castell贸 refor莽a les Gaiates com a referents de les Festes de la Magdalena

El Govern Provincial d贸na suport als monuments amb diverses iniciatives dirigides a refor莽ar el seu paper en les festes fundacionals.

La Diputaci贸 de Castell贸 refor莽a les Gaiates com a referents de les Festes de la Magdalena. Davant la proximitat de l’inici de festes, el vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha rebut als representants de les comissions i la Federaci贸 de Gaiates en el Palau Provincial per a con茅ixer com afronten les festes i comunicar-los el suport del Govern Provincial als monuments a trav茅s de diverses iniciatives dirigides a refor莽ar el seu paper en les festes fundacionals de Castell贸. D’una banda, la Diputaci贸 continua finan莽ant les bandes de m煤sica que acompanyaran a les gaiates en la desfilada i ja ha aprovat la concessi贸 d’ajudes per efici猫ncia energ猫tica a cada comissi贸.

Despr茅s de la reuni贸 mantinguda amb els representants de les gaiates, el vicepresident Sales ha assegurat que “les gaiates s贸n l’epicentre de les festes, durant tot l’any treballen preparant el monument, fent presentacions, preparant a les seues comissions, i des del Govern Provincial volem estar al costat de la gent de gaiata, de la gent que durant tot l’any treballa perqu猫 les festes de la ciutat transc贸rreguen de la millor forma”.

En aqueix sentit, Sales ha explicat que “col路laborem fent que els monuments siguen cada dia m茅s eficients amb la incorporaci贸 de noves tecnologies d’il路luminaci贸 que consumisca menys i que done m茅s possibilitats a la vistositat del monument, i tamb茅 treballant amb ells perqu猫 la desfilada de gaiates del diumenge siga el m茅s llu茂t possible, incorporant un altre element del qual ens sentim molt orgullosos com s贸n les bandes de m煤sica de la prov铆ncia, que poden acudir acompanyant les gaiates, pagades pel Govern de la Prov铆ncia i contribuint al fet que tota la prov铆ncia fa莽a seues les festes de Castell贸”.

Durant la trobada, el vicepresident els ha entregat com a obsequi la samarreta ‘Sent la ConeCSi贸n’, lema amb el qual la Diputaci贸 refor莽a l’orgull de pertinen莽a a la prov铆ncia amb l’etiqueta #OrgulldeCS

Leave a Reply

Your email address will not be published.