fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 enalteix la tradicional Desfilada de Gaiates amb la participaci贸 de les bandes de m煤sica de la prov铆ncia

La Diputaci贸 enalteix la tradicional Desfilada de Gaiates amb la participaci贸 de les bandes de m煤sica de la prov铆ncia

El Govern Provincial finan莽a les societats musicals que interpreten el Rotllo i la Canya acompanyant als monuments.

La Diputaci贸 de Castell贸 enalteix la tradicional Desfilada de Gaiates de les Festes de la Magdalena en propiciar amb el finan莽ament de l’actuaci贸 de les bandes de m煤sica de la prov铆ncia que siguen estes societats musicals les que acompanyen als monuments interpretant el Rotllo i la Canya.

El vicepresident primer de la Diputaci贸 i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha participat en la desfilada del que ha assegurat que “en la nit m茅s m脿gica de les gaiates, per a les 19 comissions, 茅s enriquidor comprovar com estes formacions vingudes des de diferents punts de la prov铆ncia acompanyen als monuments en la seua nit m茅s m脿gica, mostrant el treball que durant tot l’any han fet centenars de castellonencs”.

Cal tenir en compte que esta aportaci贸 del Govern Provincial a les festes fundacionals de Castell贸 s’articula a trav茅s d’un conveni de col路laboraci贸 amb la Federaci贸 de Gaiates pel qual finan莽a amb 25.000 l’actuaci贸 de les bandes de m煤sica.

Cal assenyalar que dese l’any 1945 la tradici贸 marca que siguen les agrupacions musicals de la prov铆ncia, i fora d’ella, les que amenitzaren la comitiva. En propiciar la Diputaci贸 esta recuperaci贸, les 20 bandes de m煤sica que actuaran s贸n de la prov铆ncia de Castell贸, totes elles formades entre 40 i 50 m煤sics de la prov铆ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.