fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació impulsa la cultura tradicional de la mà de Xarxa Teatre i el seu ‘Dolçainer de Tales’

La Diputació impulsa la cultura tradicional de la mà de Xarxa Teatre i el seu ‘Dolçainer de Tales’

El Govern Provincial ha programat actuacions a les vuit comarques per dinamitzar econòmicament i turísticament la província.

a Diputació de Castelló reprendrà este cap de setmana la seua segona Campanya d’Impuls de la Cultura Tradicional a la província de la mà de Xarxa Teatre i la seua ‘Dolçainer de Tales’ per omplir “de concordes de tradició i cultura escènica les vuit comarques castellonenques”.

El vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha estat l’encarregat de presentar una iniciativa que va arrencar el passat 22 d’abril a Sant Jordi amb més de 300 espectadors i que al llarg de l’estiu completarà el seu recorregut per tota la província “amb l’objectiu clar de donar a conèixer i consolidar les nostres tradicions mitjançant la representació teatral d’una de les obres més característiques de la companyia més internacional de la província”.

D’esta manera, tal com ha afegit el vicepresident provincial, “convertirem la cultura i la identitat dels nostres pobles en una font de riquesa que atraurà visitants als municipis i generarà estímuls per al desenvolupament cultural i social dels seus veïns”.

I ho farà ja des d’este cap de setmana amb una doble convocatòria. Així, la II Campanya d’Impuls de la Cultura Tradicional s’instal·larà este divendres a La Vall d’Uixó mentre que el diumenge farà el propi a Costur. La resta d’actuacions són les següents: Borriol (30 de juliol), Montant (2 d’agost), Albocàsser (6 d’agost), Cinctorres (20 d’agost) i Caudiel (30 d’agost).

Totes elles convocatòries culturals que sota el paraigua de Xarxa Teatre “consolidaran la cultura com un pol d’atracció turístic i un generador d’oportunitats econòmiques i socials als nostres pobles, sobretot a l’interior castellonenc”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.