fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació promociona les festes de Sant Antoni com a emblema cultural i turístic del qual la província s’enorgulleix

La Diputació promociona les festes de Sant Antoni com a emblema cultural i turístic del qual la província s’enorgulleix

El Govern Provincial subvenciona els Sant Antoni declarats d’interès turístic i difon els esdeveniments organitzats als pobles.

La Diputació de Castelló promociona i col·labora amb les festes de Sant Antoni com a emblema cultural, turístic i tradicional que enorgulleix a tota la província. Així, el Govern Provincial subvenciona les festes de Sant Antoni declarades d’interès turístic i col·labora a més en la difusió dels actes organitzats amb motiu d’aquesta festa en molts municipis de la província a través del seu servei d’impremta o a través dels seus canals de Xarxes Socials.

El vicepresident i diputat responsable de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “les festes que se celebren als pobles de tota la província són un ric patrimoni per cuidar no només pel seu valor de tradició i orgull, sinó perquè són una font d’oportunitats”.

Martínez ha destacat que aquestes ajudes “permeten també desestacionalitzar el turisme i fer-lo una oportunitat econòmica i laboral per als pobles durant tot l’any. A més, les tendències turístiques exigeixen la promoció d’un turisme d’experiència i de sensacions, ja que els visitants no només volen estar, sinó també fer. Hi ha molta gent que decideix la seua destinació en funció de les festes i les activitats complementàries”.

En aquest sentit, Martínez ha destacat que “contribuïm, per tant, al fet que els pobles generen aquest turisme d’experiències que convide al fet que més persones ens visiten més vegades durant tot l’any”.

Gràcies a aquestes inversions les principals celebracions de la província poden multiplicar les oportunitats i el benefici econòmic que generen en els municipis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.