fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 promociona les festes de Sant Antoni com a emblema cultural i tur铆stic del qual la prov铆ncia s’enorgulleix

La Diputaci贸 promociona les festes de Sant Antoni com a emblema cultural i tur铆stic del qual la prov铆ncia s’enorgulleix

El Govern Provincial subvenciona els Sant Antoni declarats d’inter猫s tur铆stic i difon els esdeveniments organitzats als pobles.

La Diputaci贸 de Castell贸 promociona i col路labora amb les festes de Sant Antoni com a emblema cultural, tur铆stic i tradicional que enorgulleix a tota la prov铆ncia. Aix铆, el Govern Provincial subvenciona les festes de Sant Antoni declarades d’inter猫s tur铆stic i col路labora a m茅s en la difusi贸 dels actes organitzats amb motiu d’aquesta festa en molts municipis de la prov铆ncia a trav茅s del seu servei d’impremta o a trav茅s dels seus canals de Xarxes Socials.

El vicepresident i diputat responsable de Turisme, Andr茅s Mart铆nez, ha assegurat que “les festes que se celebren als pobles de tota la prov铆ncia s贸n un ric patrimoni per cuidar no nom茅s pel seu valor de tradici贸 i orgull, sin贸 perqu猫 s贸n una font d’oportunitats”.

Mart铆nez ha destacat que aquestes ajudes “permeten tamb茅 desestacionalitzar el turisme i fer-lo una oportunitat econ貌mica i laboral per als pobles durant tot l’any. A m茅s, les tend猫ncies tur铆stiques exigeixen la promoci贸 d’un turisme d’experi猫ncia i de sensacions, ja que els visitants no nom茅s volen estar, sin贸 tamb茅 fer. Hi ha molta gent que decideix la seua destinaci贸 en funci贸 de les festes i les activitats complement脿ries”.

En aquest sentit, Mart铆nez ha destacat que “contribu茂m, per tant, al fet que els pobles generen aquest turisme d’experi猫ncies que convide al fet que m茅s persones ens visiten m茅s vegades durant tot l’any”.

Gr脿cies a aquestes inversions les principals celebracions de la prov铆ncia poden multiplicar les oportunitats i el benefici econ貌mic que generen en els municipis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.