fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Falla Centre Espanya presenta la seva obra de teatre per al concurs de Teatre en Valenci脿 de Borriana

La Falla Centre Espanya presenta la seva obra de teatre per al concurs de Teatre en Valenci脿 de Borriana

Per motius d’agenda, les representacions d’una de les habituals premiades en el certamen tindran lloc durant els propers 2 i 3 de desembre.

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Borriana, Llu茂sa Monferrer, ha presentat al costat dels membres de la Falla Centre Espanya de Borriana, l’obra de teatre especialment escrita per al proper concurs de Teatre en Valenci脿 que cada principi d’any es duu a terme a la ciutat. Malgrat que la gran majoria de peces que durant aquesta edici贸 es representaran en el Pay脿 arribaran a l’escenari durant els propers mesos de gener i febrer, la gran quantitat d’actes ha fet que des de la regidor铆a i des de la mateixa falla hagen decidit avan莽ar les seves representacions a principis d’aquest mes. Tal com ha explicat la mateixa regidora 鈥渧olem agrair per partida doble el treball que cada any implica a desenes de persones en la preparaci贸 i representaci贸 de les obres, i a m茅s a la Falla Centre Espanya per haver accelerat tot el possible les seves preparacions perqu猫 es puga dur a terme aquest proper divendres dia 2 i el dissabte dia 3 de desembre鈥.

En la presentaci贸 del sainet que estar脿 dirigit per Vicent Garc铆a, s’ha avan莽at la data de representaci贸 a aquesta mateixa setmana, per貌 com explica el mateix director 鈥渆ntrem dins del concurs i ho hem fet gr脿cies al treball realitzat durant moltes nits de les 煤ltimes setmanes, en les quals actors, actrius i tots els implicats en l’obra han demostrat que cada dia ens acostem m茅s als professionals del teatre gr脿cies al sacrifici i l’inter猫s de tota la falla鈥. A m茅s, Garc铆a ha volgut agrair que 鈥渄espr茅s de m茅s de deu anys, Jos茅 V. Tormos seguisca col路laborant amb nosaltres i haja tornat a escriure un sainet que segur que ens permetr脿 mantenir el nivell d’anys anteriors鈥, i que ha portat a la Falla Centre Espanya a ser una de les m茅s premiades en les diferents categories del concurs.

El mateix guionista de l’obra, Jos茅 V. Tormos ha volgut explicar algun dels detalls de l’argument de l’obra, en la qual el p煤blic trobar脿 鈥渦na par貌dia en la qual un metge ha d’intentar solucionar alguns problemes familiars derivats del cobrament d’una her猫ncia, i com els diferents personatges que passen per la consulta del doctor, van prenent part en una hist貌ria amb la qual segur que es divertixen i riuen tots els assistents鈥.

Finalment, el director Vicent Garc铆a ha puntualitzat que 鈥渆n principi solament an脿vem a dur a terme dues representacions, per貌 creiem que el p煤blic de m茅s edat mereixia un horari que s’adapte a les seves necessitats ja que s贸n alguns dels que m茅s inter猫s mostren en aquestes representacions. Aix铆, el divendres tindr脿 lloc la representaci贸 a les 22:30 hores en el Pay脿, per貌 el dissabte realitzarem una doble sessi贸 a les 18:30 hores i l’habitual de les 22:30 hores鈥. Finalment, la regidora Llu茂sa Monferrer ha volgut 鈥渃onvidar a tots els ve茂ns i ve茂nes tant de Borriana com de les localitats ve茂nes a tornar a participar de forma massiva com a p煤blic de les representacions, ja que en les 煤ltimes edicions hem percebut tant un augment quant a l’assist猫ncia com grans millores en la creaci贸, guionitzaci贸 o representaci贸 dels coneguts com 鈥渟ainets dels Falles de Borriana鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.