Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Fira de Barcelona exhibeix el turisme de Sogorb

La Fira de Barcelona exhibeix el turisme de Sogorb

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Barcelona la fira de turisme B-Travel 2017, Saló de turisme, on s’han donat cita les millors empreses i professionals relacionats amb el sector. I, com no podia ser d’una altra manera, Sogorb va participar en aquesta fira, mostrant els seus atractius turístics.

En l’esdeveniment s’han exhibit les últimes novetats i innovacions relacionades amb el turisme en els seus diferents vessants. El nou Saló Internacional del Turisme a Catalunya, B-Travel, és l’únic esdeveniment inspirat en les experiències del viatger.

La presència de Sogorb ja és habitual en el calendari de la localitat pels resultats positius que s’obtenen de la seua participació. Atés el taulell per un tècnic de l’Ajuntament, s’ha donat de forma directa informació al públic que s’interessa per la nostra província per a passar uns dies de vacances donada la proximitat i les bones comunicacions. Aquesta és una oportunitat de captar a un públic objectiu amb un poder adquisitiu mitjà-alt que cerca destinacions on a més de trobar important patrimoni cultural i naturalesa tinga un establiment de qualitat per a allotjar-se i una gastronomia per a gaudir.

Les pròximes cites amb el públic seran durant el mes de maig, primer a Castelló de la Plana, en una fira situada en el centre de la població on mostrar a aquest públic objectiu que la “barrera psicològica” que separa la ciutat de Castelló amb Sogorb és tan sols açò, ja que avui dia les dues ciutats estan connectades en 45 minuts. La fira “Natural”, que tindrà lloc els dies 6 i 7 de maig, està oberta als empresaris turístics de la ciutat, als qui se’ls ha brindat l’oportunitat de participar de forma activa al costat de l’Ajuntament en la carpa habilitada per a Sogorb.

La següent cita serà la fira de Saragossa, destinació estratègica per a la nostra localitat i on Sogorb provarà enguany participant i mostrant al públic aragonés una localitat propera i ben comunicada entre la capital d’Aragó i la costa mediterrània.

Leave a Reply

Your email address will not be published.