fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Fira de Teatre Breu La Ravaler tanca amb 2000 espectadors

La Fira de Teatre Breu La Ravaler tanca amb 2000 espectadors

La iniciativa de microteatre torna a esgotar les entrades posades a la venda

La Fira de Teatre Breu La Ravalera ha repetit l鈥櫭▁it de la primera edici贸, tornant a esgotar totes les entrades posades a la venda. Durant els passats dies 19, 20 i 21 de novembre es va celebrar a Castell贸 aquesta fira, on el p煤blic va poder gaudir de cinc peces de microteatre representades en cinc espais emblem脿tics de Castell贸 com son la Casa de la Marquesa, la Casa dels Orfes, el Casino Antic, l鈥橢rmita de Sant Nicolau i la Casa Pairal dels Pardo.

Les peces de microteatre van ser creades expressament per a ser representades en la Fira de Teatre Breu La Ravalera. Les companyies que crearen aquestes obres teatrals, totes de Castell贸 o els seus voltants, van ser: La Inestable, Joc de Dames, Teatre de Caix贸, La Medusa i La Ravalera.

Durant els tres dies de celebraci贸 d鈥檃questa segona edici贸 de La Ravalera, prop de 2.000 persones van poder gaudir de les obres teatrals. Aix铆, des de l鈥檕rganitzaci贸 s鈥檋an mostrat molt satisfets tant per l鈥櫭▁it de p煤blic com per la acollida que ha tingut la proposta i ja han avan莽at que han comen莽at a treballar en la preparaci贸 d鈥檜na nova edici贸 per a la primavera de 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.