fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La important oferta tur铆stica de cultura i esports de la Diputaci贸 de Castell贸 obre noves oportunitats per a la prov铆ncia en Fitur

La important oferta tur铆stica de cultura i esports de la Diputaci贸 de Castell贸 obre noves oportunitats per a la prov铆ncia en Fitur

L’embranzida del Govern Provincial a estos productes aporta valor afegit i noves oportunitats al turisme de Castell贸.

La important oferta tur铆stica de cultura, gastronomia i esports que promou la Diputaci贸 de Castell贸 obre noves oportunitats per a la prov铆ncia de Castell贸 en FITUR. Aix铆 ho ha assegurat en esta segona jornada de treball en la fira de refer猫ncia del turisme mundial el president de la Diputaci贸, Javier Moliner.

“Som conscients que per sobre dels atributs del sol i platja som una terra dual que t茅 molt que aportar: des d’un interior riqu铆ssim en patrimoni, en tradicions, en costums i en paisatges, a una gastronomia que cada dia suma m茅s valor a la nostra oferta tur铆stica. Estem comprovant com elements diferencials entorn de la cultura i a l’esport que s贸n ja peces estructurals de l’oferta tur铆stica de la prov铆ncia estan permetent que molta gent obri la vista a la prov铆ncia de Castell贸 i decidisca descobrir-nos, sigui per l’argument cultural o l’esportiu”.

Tant 茅s aix铆 que l’estand de la prov铆ncia de Castell贸 en FITUR exposa al visitant i professional tur铆stic la important oferta d’esdeveniments culturals i l’ambiciosa recuperaci贸 i divulgaci贸 patrimonial que es desenvolupa a la prov铆ncia, a m茅s de les importants iniciatives de #CSTierradeFestivales o els guardons Lletres del Mediterrani. En l’脿mbit esportiu 茅s l’enorme oferta de competicions consolidades en #CSEscenarioDeportivo la que atreu totes les mirades del sector tur铆stic esportiu que veu a la prov铆ncia una destinaci贸 ideal per a la pr脿ctica de l’esport durant tot l’any, en muntanya i en costa. En la part gastron貌mica, la marca de la Diputaci贸 Castell贸 Ruta de Sabor, com un projecte ja consolidat i amb gran suport de productors i empreses tur铆stiques ha congregat el m脿xim inter猫s de professionals del turisme gastron貌mic en estes dues jornades de Fitur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.