Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La important oferta turística de cultura i esports de la Diputació de Castelló obre noves oportunitats per a la província en Fitur

La important oferta turística de cultura i esports de la Diputació de Castelló obre noves oportunitats per a la província en Fitur

L’embranzida del Govern Provincial a estos productes aporta valor afegit i noves oportunitats al turisme de Castelló.

La important oferta turística de cultura, gastronomia i esports que promou la Diputació de Castelló obre noves oportunitats per a la província de Castelló en FITUR. Així ho ha assegurat en esta segona jornada de treball en la fira de referència del turisme mundial el president de la Diputació, Javier Moliner.

“Som conscients que per sobre dels atributs del sol i platja som una terra dual que té molt que aportar: des d’un interior riquíssim en patrimoni, en tradicions, en costums i en paisatges, a una gastronomia que cada dia suma més valor a la nostra oferta turística. Estem comprovant com elements diferencials entorn de la cultura i a l’esport que són ja peces estructurals de l’oferta turística de la província estan permetent que molta gent obri la vista a la província de Castelló i decidisca descobrir-nos, sigui per l’argument cultural o l’esportiu”.

Tant és així que l’estand de la província de Castelló en FITUR exposa al visitant i professional turístic la important oferta d’esdeveniments culturals i l’ambiciosa recuperació i divulgació patrimonial que es desenvolupa a la província, a més de les importants iniciatives de #CSTierradeFestivales o els guardons Lletres del Mediterrani. En l’àmbit esportiu és l’enorme oferta de competicions consolidades en #CSEscenarioDeportivo la que atreu totes les mirades del sector turístic esportiu que veu a la província una destinació ideal per a la pràctica de l’esport durant tot l’any, en muntanya i en costa. En la part gastronòmica, la marca de la Diputació Castelló Ruta de Sabor, com un projecte ja consolidat i amb gran suport de productors i empreses turístiques ha congregat el màxim interès de professionals del turisme gastronòmic en estes dues jornades de Fitur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.