fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La JQCV convoca un examen de valenci脿 per a finals d’octubre

La JQCV convoca un examen de valenci脿 per a finals d’octubre

A trav茅s del web oficial, la Junta Qualificadora de Coneixements en Valenci脿 ha comunicat esta decisi贸.

Hui 18 de setembre, la Junta Qualificadora de Coneixements en Valenci脿 ha tingut una reuni贸, en la qual han aprovat la convocat貌ria d’una prova extraordin脿ria de nivell C1.

El termini d’inscripci贸 per a esta prova ser脿 des del 28 de setembre fins al 2 d’octubre de 2020, ambdues dates incloses.

Esta prova constar脿 de dues jornades. La primera tindr脿 lloc el 31 d’octubre i s’avaluar脿 l’脿rea de comprensi贸 escrita, l’脿rea d’estructures ling眉铆stiques i l’脿rea d’expressi贸 i interacci贸 escrites. Esta prova comen莽ar脿 a les 9.30 del mat铆 i tindr脿 car脿cter eliminatori.

En la segona jornada, tindr脿 lloc el 28 de novembre i s’avaluar脿 l’脿rea d’expressi贸 i interacci贸 orals i nom茅s podran accedir-hi els aspirants que hagen superat anteriorment la resta de proves. Els aspirants podran consultar l’hora de convocat貌ria per a realitzar esta prova en el web www.jqcv.gva.es i podr脿 ser tant d’horari de mat铆 com de vesprada.

La prova extraordin脿ria del C1 de valenci脿 tindr脿 lloc a les localitats d’Alacant, Alcoi, Alzira, Bu帽ol, Castell贸 de la Plana, Elx, Gandia, Ll铆ria, Ontinyent, Orihuela, Sagunt, Torrent, Val猫ncia, Vinar貌s i X脿tiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.