Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La JQCV convoca un examen de valencià per a finals d’octubre

La JQCV convoca un examen de valencià per a finals d’octubre

A través del web oficial, la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià ha comunicat esta decisió.

Hui 18 de setembre, la Junta Qualificadora de Coneixements en Valencià ha tingut una reunió, en la qual han aprovat la convocatòria d’una prova extraordinària de nivell C1.

El termini d’inscripció per a esta prova serà des del 28 de setembre fins al 2 d’octubre de 2020, ambdues dates incloses.

Esta prova constarà de dues jornades. La primera tindrà lloc el 31 d’octubre i s’avaluarà l’àrea de comprensió escrita, l’àrea d’estructures lingüístiques i l’àrea d’expressió i interacció escrites. Esta prova començarà a les 9.30 del matí i tindrà caràcter eliminatori.

En la segona jornada, tindrà lloc el 28 de novembre i s’avaluarà l’àrea d’expressió i interacció orals i només podran accedir-hi els aspirants que hagen superat anteriorment la resta de proves. Els aspirants podran consultar l’hora de convocatòria per a realitzar esta prova en el web www.jqcv.gva.es i podrà ser tant d’horari de matí com de vesprada.

La prova extraordinària del C1 de valencià tindrà lloc a les localitats d’Alacant, Alcoi, Alzira, Buñol, Castelló de la Plana, Elx, Gandia, Llíria, Ontinyent, Orihuela, Sagunt, Torrent, València, Vinaròs i Xàtiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.