fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Mostra d’Arts Escèniques tancarà la sisena edició amb el suport als professionals del sector de Castelló

La Mostra d’Arts Escèniques tancarà la sisena edició amb el suport als professionals del sector de Castelló

Una àmplia programació plagada d’estrenes i el compliment estricte de les mesures de sanitàries han caracteritzat la celebració del festival.

La Mostra d’Arts Escèniques de Castelló tancarà este diumenge la sisena edició, la més ambiciosa de les celebrades fins ara. Este segon cap de setmana, la programació ha estat centrada en els espectacles familiars, molts dels quals han estat a càrrec de companyies de les comarques de Castelló. El suport als professionals del territori ha estat un dels pilars fonamentals d’esta edició de la Mostra, en què també s’ha fet una clara aposta per acostar a la ciutat espectacles de tot l’estat i estrenes nacionals que han ajudat a construir una programació “de gran qualitat”.

Així l’ha qualificat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, qui ha agraït “la immillorable acollida que esta Mostra ha tingut entre el públic”. “Malgrat les limitacions que ens marquen les mesures sanitàries, hem cobert els aforaments i hem comptat amb la total col·laboració de les persones assistents per corroborar, una vegada més, que la cultura és segura”, ha assegurat l’edil, qui també ha informat que la nova resolució que entra en vigor esta matinada no afectarà les activitats previstes per a demà, ja que tots els espectacles es desenvolupen seguint un estricte protocol de mesures sanitàries i finalitzen dins l’horari de vesprada.

La Mostra d’Arts Escèniques de Castelló deixa este dissabte els aforaments complets. Esta vesprada, ‘Serendipité’ de Köseling Cia ha integrat la dansa i el teatre en un espectacle que també ha comptar amb matisos del circ i de la música. ‘Monsters’, d’Scura Splats, ha oferit amb un espectacle animat on la música ha estat la gran protagonista. Esta nit arribarà el moment de la improvisació teatral amb ‘Cambrers’, d’Improplana.

Demà diumenge serà el torn per a Cia Trini&Sceneoart amb la seua obra ‘Tractes bons’ (Hort dels Corders a les 11.30 hores). Tot seguit, La Inestable presentarà la seua versió de ‘Romeo y Julieta’ (Hort dels Corders a les 12.30 hores). I, finalment, tancarà l’edició més ambiciosa de la Mostra d’Arts Escèniques de Castelló la companyia Splai Teatre amb l’obra ‘Fred busca un conte’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.