Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Plaça del Llibre de Castelló acull la presentació de dues obres del Servei de Publicacions de la Diputació

La Plaça del Llibre de Castelló acull la presentació de dues obres del Servei de Publicacions de la Diputació

Les obres que es van donar a conèixer ahir, en un acte que va comptar amb la presència de la diputada de Cultura, Ruth Sanz, van ser “El maurisme, la dreta conservadora de la Plana (1907-1931)” i “Aula de Lletres Valencianes”.

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, va participar ahir al migdia en la presentació de dos llibres editats pel Servei de Publicacions de la institució provincial, acte que s’ha desenvolupat en el marc de la I Plaça del Llibre que se celebra del 24 al 27 d’octubre en la plaça Santa Clara de Castelló.

El primer d’ells, titulat “El maurisme, la dreta conservadora de la Plana (1907-1931)”, ha comptat, al costat de Ruth Sanz, amb la presència de l’autor de l’obra, José Luis Giménez Julià; l’historiador Fernando Peña i la vicerectora de Cultura de l’UJI, Carmen Lázaro. Aquest volum és la publicació 28 de la Biblioteca de les Aules que s’edita conjuntament entre la Diputació de Castelló i la Universitat Jaume I.

La segona obra presentada ha estat “Aula de Lletres Valencianes”, un compendi d’estudis i documents de diversos professors, coordinats per Abelard Saragossa, que ha estat acompanyat en l’acte per Josep Palomero i la mateixa Ruth Sanz. En este cas estem parlant d’una publicació que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i la Taula de Filologia Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.