fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La propera Fira del Llibre de Vinaròs estén el seu horari i comptarà amb noves entitats participants

La propera Fira del Llibre de Vinaròs estén el seu horari i comptarà amb noves entitats participants

Aquesta jornada, amb activitats per a tots els públics, es durà a terme el pròxim 22 d’abril, a la Pèrgola del Passeig de Colom

El dissabte 22 d’abril, a partir de les 10.30 hores, les lletres tornaran a ser protagonistes a Vinaròs, a causa de la celebració de la setzena edició de la Fira del Llibre a la localitat.

Durant aquesta jornada, que es durà a terme a la Pèrgola del Passeig de Colom, hi haurà varietat de llocs de venda de llibres i flors, a més d’una àmplia programació d’activitats per a tots els públics.

“Aquest any volem consolidar la proposta que vam presentar en 2016, quan vam estrenar nova data i ubicació, ja que va donar molt bons resultats”, ha assenyalat el regidor de Cultura, Marc Albella.

Aquest any es comptarà també amb un total de 29 entitats participants, de les quals 5 són noves, i 19 escriptors, els quals seran entrevistats per Mariola Nos en directe i signaran llibres als seus lectors en haimes habilitades amb aquesta finalitat.

Albella ha indicat que, a més de tallers infantils de treballs manuals, actuacions teatrals i musicals, conta-contes, sortejos i entrega de premis de diversos concursos escolars, hi haurà també un recital de poesia commemoratiu dels 100 anys de naixement de Gloria Fuertes i un concert de tancament a càrrec del grup Ruth Baker Band.

“En aquesta ocasió hem decidit estendre una hora més la venda de llibres, tal com ens havien sol·licitat les editorials i entitats participants”, ha assenyalat Albella, que ha aprofitat l’ocasió per a presentar una maqueta gegant del llibre que il·lustra el cartell de l’esdeveniment, dissenyat per Festuc Studio.

Maite Arnau, tècnica de la Biblioteca Municipal, ha animat a tota la població a participar en aquesta fira, que busca atraure visitants de tota la comarca, i ha esmentat que entre les entitats que s’estrenen aquest any a la fira hi ha el Casal Jove. També hi haurà una iniciativa solidària d’intercanvi d’aliments per un lot de llibres.

“Desitgem que la gent gaudisca de tot el que hi ha preparat, en una jornada festiva i en un emplaçament molt agradable on tant els més petits com els adults podran gaudir amb un seguit d’activitats durant tot el dia”, ha assenyalat.

El programa d’actes estarà disponible al llarg d’aquesta setmana a l’Oficina de Turisme local i, en versió digital, a la pàgina web i xarxes socials de l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.