fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La regidoria de Cultura de Castelló convoca una nova licitació per a l’Escola Municipal de Teatre

La regidoria de Cultura de Castelló convoca una nova licitació per a l’Escola Municipal de Teatre

Hi haurà un nou curs per a públic juvenil, de 13 a 16 anys, per donar resposta a l’elevada demanda en esta franja d’edat.

La regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz, ha aprovat una nova licitació per a l’Escola Municipal de Teatre. La inversió per als dos cursos licitats ascendeix a uns 75.000 euros enfront dels 59.411 euros que es van adjudicar el 2014. D’esta forma la inversió augmenta en més 15.000 euros La regidora Ruiz celebra este augment perquè “implica més cursos i una major oferta per als castellonencs i per a les castellonenques interessades en esta expressió cultural”.

S’impartiran 5 cursos de teatre amb un màxim de 20 persones a cada un d’estos. D’una banda, s’oferiran 2 cursos d’introducció a l’art dramàtic per a públic infantil. Un de primer nivell i dirigit a l’alumnat de 7 a 9 anys. I, un altre de segon nivell, destinat a l’alumnat de 10 a 12 anys. D’altra banda, dirigit a un públic adult, de 17 anys o més, hi haurà 2 cursos d’interpretació dramàtica de diferent nivell.

Per últim, la novetat d’esta licitació és un nou curs per a l’alumnat de 13 a 16 anys, els quals podran participar en un curs d’art dramàtic per a públic juvenil, que s’ha adherit per donar resposta a l’alta demanda en esta franja d’edat. “Celebrem l’interés dels més joves per este art i per això s’ha creat un nou curs juvenil”, ha defensat Ruiz.

Les places s’adjudicaran per sorteig públic abans de començar els cursos. Tanmateix, es preveu que els alumnes que desitgen cursar un segon any consecutiu puguen reservar la plaça per tal de promoure la continuïtat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.