fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La regidoria de Cultura de Castell贸 convoca una nova licitaci贸 per a l’Escola Municipal de Teatre

La regidoria de Cultura de Castell贸 convoca una nova licitaci贸 per a l’Escola Municipal de Teatre

Hi haur脿 un nou curs per a p煤blic juvenil, de 13 a 16 anys, per donar resposta a l’elevada demanda en esta franja d’edat.

La regidoria de Cultura, encap莽alada per Ver貌nica Ruiz, ha aprovat una nova licitaci贸 per a l’Escola Municipal de Teatre. La inversi贸 per als dos cursos licitats ascendeix a uns 75.000 euros enfront dels 59.411 euros que es van adjudicar el 2014. D’esta forma la inversi贸 augmenta en m茅s 15.000 euros La regidora Ruiz celebra este augment perqu猫 “implica m茅s cursos i una major oferta per als castellonencs i per a les castellonenques interessades en esta expressi贸 cultural”.

S’impartiran 5 cursos de teatre amb un m脿xim de 20 persones a cada un d’estos. D’una banda, s’oferiran 2 cursos d’introducci贸 a l’art dram脿tic per a p煤blic infantil. Un de primer nivell i dirigit a l’alumnat de 7 a 9 anys. I, un altre de segon nivell, destinat a l’alumnat de 10 a 12 anys. D’altra banda, dirigit a un p煤blic adult, de 17 anys o m茅s, hi haur脿 2 cursos d’interpretaci贸 dram脿tica de diferent nivell.

Per 煤ltim, la novetat d’esta licitaci贸 茅s un nou curs per a l’alumnat de 13 a 16 anys, els quals podran participar en un curs d’art dram脿tic per a p煤blic juvenil, que s’ha adherit per donar resposta a l’alta demanda en esta franja d’edat. “Celebrem l’inter茅s dels m茅s joves per este art i per aix貌 s’ha creat un nou curs juvenil”, ha defensat Ruiz.

Les places s’adjudicaran per sorteig p煤blic abans de comen莽ar els cursos. Tanmateix, es preveu que els alumnes que desitgen cursar un segon any consecutiu puguen reservar la pla莽a per tal de promoure la continu茂tat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.