Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Regidoria de Festes d’Alcalà-Alcossebre obre el termini de candidatures pel Rei o Reina del Carnaval 2018

La Regidoria de Festes d’Alcalà-Alcossebre obre el termini de candidatures pel Rei o Reina del Carnaval 2018

El Carnaval d’Alcalà es celebrarà del 9 a l’11 de febrer i el d’Alcossebre els dies 16 i 17 de febrer.

Els interessats i interessades a representar al Rei o Reina del Carnaval d’Alcalà-Alcossebre 2017 ja poden presentar les seues candidatures, fins al 14 de desembre, al registre d’entrada de l’Ajuntament d’Alcalà i oficines municipals d’Alcossebre. Totes les sol·licituds presentades entraran a formar part d’un sorteig, que se celebrarà el 15 de desembre a les 12.00 hores a l’Ajuntament, i del qual sortirà el nom del guanyador o guanyadora.

Les bases per a l’elecció del càrrec contemplen que es poden presentar persones individuals o colles, representades en una persona i que, després de ser elegit, la persona o colla no poden tornar a entrar en un sorteig fins passats tres anys. L’Ajuntament és l’encarregat de facilitar la carrossa mentre que el vestuari del Rei o Reina i els seus acompanyants corren a càrrec seu. Dins de les bases, també s’especifica que el Rei o Reina del Carnaval i la seua colla són els últims a entrar al Sambòdrom tancant així la desfilada, amb una coreografia especial.

La regidora de Festes, Susan Guillamón, ha convidat a les colles i interessats i interessades a què s’inscriguen destacant que “ja hi ha moltes ganes de Carnaval i es nota en què les colles ja s’interessen per saber qui va ser l’afortunat o afortunada. Com cada any, esperem que moltes persones es presenten i representen així al Rei o Reina de Carnaval”.

Les dates de celebració del Carnestoltes 2017 són del 9 a l’11 de febrer, per al nucli d’Alcalà i 16 i 17 de febrer a Alcossebre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.