fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La reina de les festes de Vila-real 2018 serà Cristina Pesudo Marzá

La reina de les festes de Vila-real 2018 serà Cristina Pesudo Marzá

La nova reina té 19 anys i és estudiant de Turisme i de Psicologia Esportiva.

La Junta de Festes ha anunciat, després de la reunió extraordinària i tenint en compte la seua vinculació a les associacions de la ciutat així com el seu interés mostrat per accedir al càrrec de reina en les entrevistes realitzades per la Comissió de Protocol de la Junta de Festes, que la jove de Vila-real que ha sigut seleccionada entre les cinc candidates per ocupar el càrrec de reina de les festes de Vila-real 2018 és Cristina Pesudo Marzá.

La nova reina té 19 anys i és estudiant de Turisme i de Psicologia Esportiva.

És membre de la junta de la Joventut Antoniana des de l’any 2002. També és dels Lluïsos, purissimera i rosariera, i fins i tot ha sigut membre de la Junta del Rosari, ja que a casa es viu de forma molt activa per ambdues parts. A més, és de la Confraria de la Santa Faç i de l’Agrupació de Bombos i Tambors.

Els seus pares són membres de la Penya Beu i Fuig, i ella, de la Penya Xanxull. Els actes que destaca són les ofrenes, la baixada de la Mare de Déu i tots els actes dels dies principals als nostres patrons.
El que més li agrada de les festes és l’ambient festiu que es viu en estes setmanes, els sopars de germanor, el punt de trobada per a tots els ciutadans i les actuacions musicals.

Per a ella, ser escollida és complir una il·lusió, i poder representar les tradicions de Vila-real és tot un orgull. A més, és una ocasió única per a gaudir de les festes des d’una altra perspectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.