fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La reina i dames de la vila reparteixen el programa de festes als veïns de Nules

La reina i dames de la vila reparteixen el programa de festes als veïns de Nules

El programa inclou les festes de Sant Roc que tenen lloc a les Platges de Nules i les patronals en honor a Sant Bartomeu.

La reina de la Vila de Nules, Eva Grande, i les dames de Mascarell, Noemí Roig Castillo; del barri de Sant Xotxim, Cristina Cuesta Valero; del barri de Sant Joan, Patricia Bellés Esteban; i la Musa de la Música 2018, Jéssica Gozalbo Romero, han repartit el programa de festes de Sant Roc i patronals de Sant Bartomeu als veïns i veïnes de la localitat. En el repartiment han estat acompanyades de membres de la Comissió de Festes.

Com cada any els veïns es concentren en el punt de repartiment on es fan grans cues per a recollir el programa de festes. Enguany s’han repartit en els baixos de la Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó” i dijous es repartirà a la Tourist Info de les Platges de Nules.

Cal recordar que el programa de festes d’agost engloba les festes de Sant Roc que tenen lloc a les platges de Nules els dies del 4 al 16 i les Festes Patronals en honor a Sant Bartomeu que es celebren els dies del 16 al 26 d’agost.

Entre les novetats que presenten cal destacar l’exhibició de bous cerrils per primera vegada en les festes de Sant Roc, a més dels actes taurins i diferents espectacles, música en directe i activitats infantils, en els dies vinents les activitats esportives seran les protagonistes en estes festes amb la 14a Travessia Marítima Platges de Nules, que este any té un caràcter solidari a benefici de l’associació Aspanion de xiquets amb càncer; la tradicional Marxa en Bici prevista per al 12 d’agost que compta amb un recorregut de 2.000 metres pels carrers i camins de les platges de Nules; la XI Marxa a Peu Solidària no competitiva a benefici de l’Associació contra el Càncer que tindrà lloc dimarts, 14 d’agost, a les 20.00 hores i que tindrà l’eixida des del parc de l’Estany i un recorregut de 3.000 metres per les principals avingudes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.