fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Societat Club 53 fa doblet en l’elecci贸 dels Ninots Indultats de les Falles 2018 de Borriana

La Societat Club 53 fa doblet en l’elecci贸 dels Ninots Indultats de les Falles 2018 de Borriana

El ninot de la Falla Major “La Falla del Sol Naixent” de l’artista Rafael Ib谩帽ez S谩nchez s’imposa en la m脿xima categoria mentre que la pe莽a de la falla “Mitol貌gica” de Sergio Fandos N谩jera aconsegueix l’indult en infantil

La sala d’exposicions del CMC La Merc猫 de Borriana presentava un espectacular aspecte minuts abans de fer p煤blica la decisi贸 presa per les 19 agrupacions falleres de la ciutat a l’hora de votar pels Ninots indultats” d’enguany. Especialment els exteriors, on desenes i desenes de fallers i falleres esperaven al fet que les Reines Falleres, Judit Pesudo i Ana Gim茅nez lliuraren les banderoles acreditatives dels Ninots que enguany se salvaran de la Crem脿 del 19 de mar莽. Els crits d’alegria s’han escoltat en primera inst脿ncia en les goles dels i les membres de la Falla Club 53 que de mans de la Reina Infantil, Ana Gim茅nez, saltaven d’alegria en saber que el ninot pertanyent al monument infantil “Mitol貌gica” era el m茅s votat. La mateixa alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, acompanyada de la regidora de Festes, Llu茂sa Monferrer i del President de la Federaci贸 de Falles, Salvador Dom茅nech, han volgut ser els primers a felicitar als representants del Club 53.

A continuaci贸, ha sigut la m脿xima representant fallera de Borriana, la Reina Judit Pesudo, la que ha obert el sobre en el qual s’indica el nom de la Falla guanyadora de el Ninot Indultat de 2018 per a m茅s tard comen莽ar a desfilar entre totes les obres exposades i crear un silenci que fins al moment no s’havia viscut en la sala d’exposicions. Despr茅s d’una primera desfilada en el qual ha repassat tots i cadascun dels ninots que optaven a ser indultats, Judit Pesudo ha esbossat un lleu somriure mentre es detenia, de nou, al costat dels i les representants de la Falla Club 53 que han esclatat d’alegria en saber que els seus ninots aconseguien enguany el doblet.

D’esta forma, el Club 53 s’emporta els dos premis amb els quals es dota al guanyador dels Ninots indultats, que continuaran exposats al costat de la resta dels presentats per les altres 18 agrupacions falleres de Borriana en la Merc猫, para com ha recordat Monferrer “que tots els ve茂ns i ve茂nes de Borriana puguen visitar una exposici贸 que 茅s el perfecte reflex del labori贸s i art铆stic treball dels mestres fallers, aix铆 com de l’esfor莽 que cada any fan les 19 falles de la nostra ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.