fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La XV Fira del Llibre a Vinaròs va ser tot un èxit de participació ciutadana

La XV Fira del Llibre a Vinaròs va ser tot un èxit de participació ciutadana

A més de venda de llibres i roses, els visitants van poder gaudir d’activitats diverses com tallers infantils, actuacions i entrega de premis.

Milers de ciutadans van celebrar aquest 23 d’abril el dia de Sant Jordi, visitant la XV Fira del Llibre a Vinaròs, on molts van adquirir llibres i roses en els més de 30 punts de venda disposats, com a novetat aquest any, al Passeig de Colom.

A les 10:30 hores, el regidor de Cultura Marc Albella va dur a terme la inauguració oficial, acompanyat per diversos membres de l’equip de govern local; tots junts van realitzar posteriorment un recorregut per visitar la fira i saludar els venedors.

“Aquest any canviàrem la data, canviàrem el lloc i va esclatar la cultura. Estic molt content i satisfet de veure com aquesta edició de la fira ha estat tot un èxit i de com Vinaròs viu la cultura i participa massivament d’ella”, va explicar Albella, que va recordar que aquest 2016 també es celebra el desè aniversari de la Biblioteca Municipal.

A més de punts de venda de floristeries, llibreries, entitats i cases editorials, al llarg del dia es van realitzar moltes altres activitats, com tallers infantils, conta-contes, lliurament de premis, xocolata amb xurros, un mercat solidari de Càritas per a la recollida d’aliments, actuacions, entrevistes en directe amb els escriptors i signatures de llibres.

Concretament, es va comptar amb la presència d’autors com Alicia Coscollano, Pilar Bellés, Joana Bruna, Joan Ferreres, Aina Carbó, Pau Varela, Amàlia Roig, María José Llorach i José Luís Negre, entre d’altres. Finalment, per tancar aquesta intensa jornada cultural, els presents van gaudir d’un concert de l’agrupació musical Bandits.

Leave a Reply

Your email address will not be published.