fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Borriana presenta el llibre de falles “El Fallero”

L’Ajuntament de Borriana presenta el llibre de falles “El Fallero”

Aquesta publicació pot adquirir-se en els principals quioscs del municipi.

L’Ajuntament de Borriana ha presentat el llibre de falles “El Fallero”, una publicació que resumeix en 200 pàgines l’actualitat d’aquestes Falles 2016 i inclou als seus principals protagonistes.

El llibre ha sigut presentat en el Centre Municipal de Cultura La Mercé per la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, que ha estat acompanyada per la reina fallera, Laura Conde Manzano, i la reina fallera infantil Marina Monferrer Vicente.

En aquesta publicació apareixen les fotografies oficials de les representants de cada falla al costat de la seua Cort d’Honor, els presidents de les comissions, el pregó, els esbossos dels monuments i la seua crítica, així com les salutacions oficials, el comiat i l’agraïment a les reines falleres del 2015.

Els interessats poden adquirir el llibre, del que s’han imprés 1.200 exemplars, en els principals quioscs del municipi i en ell podran també trobar la programació d’actes d’aquestes festes, que compten amb novetats com la mascletà nocturna, que tindrà lloc el dia 15 de març en la Plaça Santa Berta a mitjanit.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha destacat que “aquest llibre és un exemplar perfecte per a conèixer al detall les nostres Falles. Esperem que els veïns i veïnes gaudisquen d’aquestes festes i convidem als pobles d’al voltant a descobrir els monuments que han preparat les diferents comissions”.

Per la seua banda, l’alcaldessa del municipi, Maria Josep Safont, ha assenyalat “la importància dels llibres de falles, ja que contribueixen a mantenir vives nostres tradicions i costums. Volem agrair a totes les comissions el lliurament i l’esforç realitzat per a editar aquests llibres essència de les Falles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.