fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la Programació Cultural del mes de setembre

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la Programació Cultural del mes de setembre

Les activitats comptaran amb totes les mesures de prevenció necessàries per a garantir la seguretat dels assistents.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la Programació Cultural per al mes de setembre, que es reprén després de l’estiu. Les activitats estaran adaptades a la nova normalitat i comptaran amb totes les mesures de seguretat pertinents. L’agenda cultural està formada per activitats que desenvoluparan entitats i associacions locals, així com promogudes per l’Ajuntament.

“La situació ens obliga a assumir nous reptes i noves maneres de gaudir de la cultura, a través d’una programació adaptada a les circumstàncies”, explica la regidora de Cultura, Maria Cruces, qui convida a la ciutadania a gaudir de l’agenda cultural “amb responsabilitat però amb molta tranquil·litat i amb la seguretat que, en el nostre municipi, la cultura és segura, diversa i pròxima”.

En primer lloc, destaca el cicle ‘Jazz a la tardor’, que enguany es concentra en dues activitats que tindran lloc en la plaça del Centre: el divendres 11 de setembre amb l’actuació de Jeff Jerolamon Jazz Experience, i el dia 12 amb el concert de la Big band. Els concerts comptaran amb totes les mesures de seguretat: ús obligatori de màscara, separació entre seients, gel hidroalcohólico, aforament limitat, identificació dels assistents i un sol punt d’accés. Cal reservar entre els dies 4 i 11 de setembre, de 10.00 h a 14.00 h, en el telèfon 610 74 45 69.

Altres activitats són l’Exposició Fotogràfica a càrrec del Grup de Danses Arcude per motiu del seu 65 aniversari; la Gala Lírica a benefici de l’Associació d’Alzheimer de la Vall d’Uixó; el lliurament de premis als guanyadors i guanyadores del 1r Certamen de Redacció Premi Vicent Martínez Guzmán; els tallers de Bebeteca per a bebés de 15 a 24 mesos o el restabliment presencial dels Clubs de Lectura, que fins ara havien estat realitzant-se de manera online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.