fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Peníscola ha rebut el reconeixement de l’associació de Sant Antoni per la seua tasca en favor de la conservació i promoció del festeig

L’Ajuntament de Peníscola ha rebut el reconeixement de l’associació de Sant Antoni per la seua tasca en favor de la conservació i promoció del festeig

Els actes van iniciar-se davant l’Ajuntament, per a portar a coll la imatge del Sant fins a l’Ermita de la Verge d’Ermitana, Patrona del municipi.

La Reina i Cort d’Honor 2018, representants polítics, membres de l’Associació de Sant Antoni i fidels acompanyaven la imatge fins a l’ermita on, durant la missa en honor al sant, el Mayoral de l’any anterior ha imposat la brusa i el mocador al Mayoral 2019, Valentín Albiol.

L’alcalde, Andrés Martínez, al costat de la regidora de Festes, Raquel París, ha rebut una placa de mans dels majorals de l’associació de Sant Antoni com a reconeixement a la tasca que l’administració local duu a terme per la conservació i promoció de la festivitat “reconeixement que ens omple d’orgull” ha agraït el primer edil.

Seguidament, la comitiva ha acudit a la Ludoteca Municipal, per a repartir els típics rotllets entre els més petits. A continuació, s’han donat cita en el CEIP Sr. Jaime Sanz on han seguit amb el repartiment dels dolços i han fet lliurament dels premis als guanyadors del Concurs de Dibuixos i Lloes de l’any 2018.

Els actes amb motiu de la festivitat de sant Antoni Abat continuaran durant el cap de setmana, amb el tradicional cercavila pel centre de la ciutat i el posterior sopar de germanor davant la foguera de Sant Antoni, el dissabte, i la missa i benedicció dels animals, el diumenge en la parròquia de Santa María.

Leave a Reply

Your email address will not be published.