fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Pen铆scola ha rebut el reconeixement de l’associaci贸 de Sant Antoni per la seua tasca en favor de la conservaci贸 i promoci贸 del festeig

L’Ajuntament de Pen铆scola ha rebut el reconeixement de l’associaci贸 de Sant Antoni per la seua tasca en favor de la conservaci贸 i promoci贸 del festeig

Els actes van iniciar-se davant l’Ajuntament, per a portar a coll la imatge del Sant fins a l’Ermita de la Verge d’Ermitana, Patrona del municipi.

La Reina i Cort d’Honor 2018, representants pol铆tics, membres de l’Associaci贸 de Sant Antoni i fidels acompanyaven la imatge fins a l’ermita on, durant la missa en honor al sant, el Mayoral de l’any anterior ha imposat la brusa i el mocador al Mayoral 2019, Valent铆n Albiol.

L’alcalde, Andr茅s Mart铆nez, al costat de la regidora de Festes, Raquel Par铆s, ha rebut una placa de mans dels majorals de l’associaci贸 de Sant Antoni com a reconeixement a la tasca que l’administraci贸 local duu a terme per la conservaci贸 i promoci贸 de la festivitat “reconeixement que ens omple d’orgull” ha agra茂t el primer edil.

Seguidament, la comitiva ha acudit a la Ludoteca Municipal, per a repartir els t铆pics rotllets entre els m茅s petits. A continuaci贸, s’han donat cita en el CEIP Sr. Jaime Sanz on han seguit amb el repartiment dels dol莽os i han fet lliurament dels premis als guanyadors del Concurs de Dibuixos i Lloes de l’any 2018.

Els actes amb motiu de la festivitat de sant Antoni Abat continuaran durant el cap de setmana, amb el tradicional cercavila pel centre de la ciutat i el posterior sopar de germanor davant la foguera de Sant Antoni, el dissabte, i la missa i benedicci贸 dels animals, el diumenge en la parr貌quia de Santa Mar铆a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.