fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’ajuntament i l’associaci贸 de dones de Sant Mateu amb la presentaci贸 del llibre de Pilar Bell茅s

L’ajuntament i l’associaci贸 de dones de Sant Mateu amb la presentaci贸 del llibre de Pilar Bell茅s

L’associaci贸 de Dones Santa 脌gueda de Sant Mateu ha celebrat el Dia de la Dona aquest dissabte.

Entre els actes destaca la confer猫ncia “Qu猫 busquem les dones en la relaci贸 de parella” impartida per l’escriptora Pilar Bell茅s al Sal贸 d’Actes d’aquest Ajuntament que estava representat per la regidora de Governaci贸, Lled贸 Carb贸 i Peris.

La regidora va introduir l’acte. A continuaci贸, Alicia Diago, en representaci贸 de l’associaci贸 de Dones, va presentar un v铆deo sobre com superar totes les barreres i tirar endavant els somnis. Tamb茅 l’escriptora Pilar Bell茅s va presentar la seua nova novel路la “La sombra: la fe i l’amor mou muntanyes per貌 l’enveja i l’ambici贸 mouen el m贸n” i va impartir la confer猫ncia “Qu猫 busquem en la relaci贸 de parella”. Aix铆 mateix, les integrants de l’associaci贸 van sortir a llegir poemes de l’escriptora.

Tothom va gaudir d’aquest fant脿stic acte en el qual Pilar Bell茅s va ressaltar la necessitat per a les dones de ser independents emocionalment, de conviure democr脿ticament i en igualtat, de no aguantar mentides ni humiliacions per貌, sobretot, valorar-se com a persones i ser respectades com a 茅ssers humans.

La protagonista de la novel路la, M貌nica 茅s una escriptora desconeguda que somia amb l’猫xit i viu una hist貌ria d ‘ “amor” amb Richard, un madur i atractiu actor, oblidat pel p煤blic i arru茂nat, que tracta de tornar. Junts decideixen escriure les mem貌ries de Richard i produir una pel路l铆cula. La qual cosa, si tingu茅s 猫xit, seria un triomf per a tots dos. No obstant aix貌, prompte apareixen sentiments que no tenen res a veure amb l’amor. Un dia a M貌nica se li apareix una ombra en el mirall i la prev茅 sobre l’error que est脿 a punt de cometre per貌 aquesta, moguda per l’ambici贸, no li fa cas i segueix endavant. L’ombra no deixa d’apar茅ixer en diferents situacions. Convidem el lector a viure aquesta hist貌ria i reflexionar. Com diu el subt铆tol, la fe i l’amor mouen muntanyes per貌 l’enveja i l’ambici贸 mouen el m贸n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.