fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament repr猫n els premis Ciutat de Castell贸 amb novetats en les categories

L’Ajuntament repr猫n els premis Ciutat de Castell贸 amb novetats en les categories

La regidoria de Cultura ha modificat algunes categories per ampliar la dotaci贸 econ貌mica i donar abast a una major producci贸 art铆stica i cultural.

L’Ajuntament de Castell贸 ha iniciat, una vegada m茅s, els premis literaris, cient铆fics i art铆stics Ciutat de Castell贸, uns reconeixements que aquest any arriben amb novetats amb l’objectiu d’ampliar la dotaci贸 d’algunes categories i d’abastar m茅s artistes i creadors.

Un dels canvis m茅s destacats correspon a la categoria de Ci猫ncies i Humanitats, que antany era bianual i es convocaven de forma successiva amb una dotaci贸 total de 6.000 euros. Per a aquesta edici贸, el premi s’ha dividit, de manera que existeix una convocat貌ria per a Ci猫ncies Esperimentales i Tecnologia, i una altra per a Humanitats. La dotaci贸 茅s de 3.000 euros cadascuna.

“L’objectiu d’aquest canvi era que tots els investigadors poguessin presentar-se tots els anys, independentment de la tem脿tica dels seus estudis”, ha assegurat la regidora, Ver贸nica Ruiz. Una altra de les categories que presenta una variaci贸 茅s la de Castell贸 A Escena, que anteriorment comptava amb 2.400 euros de premi i aquest any es reconeixer脿 al guanyador amb 3.000 euros.

La seg眉ent modificaci贸 correspon al guard贸 de pintura, que aquest any s’obre a totes les disciplines de les arts pl脿stiques convertint-se en el Premi Nacional d’Arts Pl脿stiques Ciutat de Castell贸. “Fins ara solament podien presentar-se pintors i hem volgut ampliar la categoria a tot tipus d’artistes com a fot貌grafs o escultors que tamb茅 poden optar al premi”, segons Ruiz.

L’煤ltim canvi radica que els participants poden, per primera vegada, presentar els seus treballs de forma telem脿tica per a les categories d’arts pl脿stiques i Castell贸 A Escena. La resta de premis, el Flor Natural de Poesia, Tombatossals de Contes Infantils i Ciutat de Castell贸 per la Pau es mantenen igual..

Leave a Reply

Your email address will not be published.