fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Alcora est脿 immersa en la preparaci贸 de les VI Jornades Internacionals de Recreaci贸 Hist貌rica Al-q眉ra 1233

L’Alcora est脿 immersa en la preparaci贸 de les VI Jornades Internacionals de Recreaci贸 Hist貌rica Al-q眉ra 1233

Des de l’Ajuntament animen a artesans i mercaders a participar en l’esdeveniment i recorden que el termini per presentar les sol路licituds finalitza el 30 d’octubre.

Els dies 18, 19 i 20 de novembre l’Alcora tornar脿 a l’Edat Mitjana amb la celebraci贸 de les VI Jornades Internacionals de Recreaci贸 Hist貌rica Al-q眉ra 1233.

L’Ajuntament i l’associaci贸 Cavallers d鈥橴rrea i Dames de l’Alcalat茅n est脿 preparant un complet programa en el qual destaquen les recreacions hist貌riques, posades en escena amb el m脿xim rigor hist貌ric i fidelitat al vestuari i a les armes del segle XIII. Participaran, a m茅s del de l’Alcora, grups recreacionistas arribats de molts punts d’Espanya i Europa.

Una altra de les parts destacades dins d’Al-q眉ra 1233 茅s el mercat artesanal, situat al casc antic del municipi. Des de l’Ajuntament fan una crida a artesans i mercaders, animant-los a la participaci贸 en aquest important mercat. Recorden que el termini per presentar les sol路licituds finalitza el 30 d’octubre.

Poden trobar les bases a la p脿gina web municipal, en les quals s’especifica els criteris comuns que han de complir tots els participants, els requisits d’acc茅s, les normes comunes a tots els llocs, els terminis de presentaci贸 de les sol路licituds i la documentaci贸 a aportar.

Aix铆 mateix, no faltaran a les jornades el campament del segle XIII, una exposici贸 d’armes, ambientaci贸 musical, demostracions, tallers, actuacions itinerants, escola de dansa, activitats per als m茅s menuts i moltes m茅s propostes.

Cal destacar la implicaci贸 en el desenvolupament de les jornades de les associacions locals (On danse, Colla de Dol莽ainers i Tabalaters, associaci贸 l’Alcora Tambor, el grup de teatre, entre altres), penyes, comer莽os, bars i pubs, entitats, i en general, dels ve茂ns i ve茂nes de l’Alcora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.