fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcora presenta l’agenda d’oci “Viu l’Alcora” amb més de 40 propostes per a febrer i març

L’Alcora presenta l’agenda d’oci “Viu l’Alcora” amb més de 40 propostes per a febrer i març

L’objectiu de la campanya és dinamitzar el municipi els caps de setmana mitjançant un complet programa d’activitats. L’agenda s’editarà trimestralment.

Amb l’objectiu de dinamitzar l’Alcora els caps de setmana, l’Ajuntament ha posat en marxa la iniciativa “Viu l’Alcora”. Cada tres mesos s’editarà una agenda amb tots els actes programats, que es repartirà entre la població.

L’equip de govern ha presentat aquest matí al consistori la primera agenda “Viu l’Alcora”, que aglutina totes les activitats-més de 40- programades per als mesos de febrer i març. Cal destacar que, dins de “Viu l’Alcora”, s’inclouen les campanyes “Oci a l’Alcora”, “L’Alcora Infantil” i “L’Alcora Saludable”.

D’una banda, “Oci a l’Alcora” agrupa les activitats programades pels pubs del municipi, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Durant els mesos de febrer i març els diferents pubs ofereixen una gran varietat d’esdeveniments: festes temàtiques, concerts, disc-mòbils, karaoke, tast de vins, festes remember, monòlegs, batucada, concurs de dj’s, etc.
“L’Alcora infantil” és una campanya dirigida als xiquets i xiquetes. S’iniciarà el pròxim 28 de febrer, d’11 a 14 i de 17 a 19:30 hores, a l’avinguda “Camí Nord” amb un parc infantil que inclou circuit miniquads, castells inflables, tallers i música, entre altres activitats. Al mes de març, tindrà lloc el diumenge 20, als “Jardins de la Vila”, amb activitats com futbolí humà, castells inflables i diferents tallers.

I pel que fa a “L’Alcora Saludable”, es tracta d’una iniciativa en la qual l’Ajuntament ofereix, un diumenge al mes, en col·laboració amb les acadèmies i gimnasos del municipi, classes gratuïtes de zumba i altres disciplines de ball i fitness, en diferents parcs i zones enjardinades del municipi.
A més, en col·laboració amb el Centre Excursionista de l’Alcora, l’Ajuntament ofereix, dins d’aquesta campanya, la realització de caminades per descobrir les diferents “Sendes de l’Alcora”. La primera ruta tindrà lloc diumenge que ve, dia 7 de febrer. Partirà dels “Jardins de la Vila” a les 9 hores i transcorrerà pel camí de l’Assut, la Foia, el castell de l’Alcalatén i el molí Gasparilla. La distància és de 12,5 quilòmetres i el temps aproximat de quatre hores i mitja.

L’equip de govern destaca que “des de l’Ajuntament apostem clarament per dinamitzar l’Alcora, potenciant l’oferta d’oci i també oferint activitats per als més menuts”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.