fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’edició més especial de les Falles reactiva l’economia i l’esperit faller de Benicarló

L’edició més especial de les Falles reactiva l’economia i l’esperit faller de Benicarló

La ciutat ha viscut una gran afluència de gent durant els dies centrals de la festa. Les estadístiques policials evidencien un nivell d’incidències mínim.

«Les Falles 2021 han suposat un gran èxit turístic, econòmic, cultural i social per a Benicarló». Així ho ha assegurat l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, en la roda de premsa de balanç d’unes Falles que han aconseguit una gran afluència de veïns i visitants i que han constatat que l’esperit faller a Benicarló està més viu que mai.

Acompanyada del regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, i el cap de la Policia Local, Víctor Cheto, l’alcaldessa ha assenyalat que «l’Ajuntament sempre ha apostat per la festa i hem estat al costat de les comissions des del primer dia, perquè les Falles són un motor econòmic fonamental per a Benicarló».

Xaro Miralles ha agraït «l’esforç, la perseverança i la valentia de les cinc comissions que han decidit plantar monument» i ha confirmat el suport de l’Ajuntament per a les pròximes Falles, «que les tindrem aquí en menys de mig any».

Per la seua banda, el regidor de Festes i Falles ha reconegut que «l’èxit d’aquestes Falles és el millor exemple de què hem sabut mantindre l’esperit faller» i ha mostrat el «compromís ferm amb el sector i amb tot allò que signifiquen les falles». «No ens podem permetre un Benicarló sense Falles», ha dit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.